Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-05, 15:11   #8
mars
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av timadolf Visa inlägg
Får ni betalt av Pinnacle och Betfair?
Varför denna reklam?
Slår du upp matcher på oddsportalen så kommer ofta Pinnacle var högst väldigt ofta på amerikanska sporter, men ibland e 5dimes,Bodog, The Greek,Gamebookers, Willhill, Stan James etc. högre. Det finns vissa sporter som du inte ens kan spela hos Betfair eller Pinnacle.
Jag börjar snart bli förbannad på denna jävla reklam för två bolag som e bra för vissa delar av betting respektive trading.
Vi jobbar med marginaler, självklart ska man ha 30-40 bolag om har möjligheten.
Jag kan hålla med om limiteringsproblemet, men det e ändå bättre att försöka hitta bättre odds än det NÄSTBÄSTA.
Ofta kan en rekare lägga ut ett spel som e totalt slashat hos Pinnacle, då går man till oddsportalen och försöker hitta det bästa alternativet.
Ja det är väl självklart att vi får betalt av Pinnacle och Betfair, det är väl rätt uppenbart om du läser tråden? Vi får en lite procent på de vinster som de kunder vi refererar vinner. Det är inte gratis med webhost till en sida med så här mycket bandbredd.

Som sagt på amerikanska sporter är betfair ingen vidare, men sen när är amerikanska sporter allt? Pinnacle och betfair kompleterar varandra på det sättet i och med att amerikanska sporter är Pinnacles bästa kort (förutom att dem inte limiterar såklart).

Har du kollat på oddsen för fotboll/tennis ens? Sällan betfair inte är högst där tillsammans med pinnacle.

Min uppriktiga mening är att betfair och pinnacle är de två bästa bolagen man kan använda sig av (och det är de 2 bolag jag personligen använder till störst del och jag tradar inte) sen för den som orkar så är såklart det optimala att ha 40+ bolag tills man blir limiterad på ett efter ett men vi vill inte ha massa reklam likt andra sidor och att få betalt på sina kunders förluster är inget vi är intresserade av heller. Vilka två bolag anser du är dem två bästa om du bara får välja två?
__________________
Sköter det tekniska - för andra ärenden kontakta Boone eller KP!
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat