Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-05, 16:00   #11
timadolf
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 185
Sharp$: 2374
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KP Visa inlägg
timadolf, det går ofta att hitta utstickande bolag på oddsportal men oftast är dessa utomeuropeiska precis som pinny är. Betfair är europeiskt och därmed slipper du tänka på allt med skatt. Än så länge ligger skatteverket ganska så lågt med det ändå. Samt att det finns andra sätt att kringgå det.

Men att sitta med 40+ konton och pengar på alla är väl inget att rekommendera?
Har du inte pengar på alla så måste du göra en insättning och många tar avgifter för insättningar vilket sabbar ditt odds ytterliggare. Däremot är det självklart att söka högst odds och spelar där man har konto hos.

Nej vi får inte betalt utav dom. Däremot tjänar vi en viss procent utav avgiften som spelarna betalar när de vinner. (Dvs viss procentsats utav "standard"avgiften på 5%).

Vinner en person totalt 300kr på en marknad efter alla trades så betalar den personen 15kr i avgift till betfair som vanlig användare. Av dessa 15kr får vi en procentsats.

Kan säga som så att Sharps har kostat oss hittils ca 30000kr att ha igång (förutom de tävlingar vi haft och planerar att ha). Allt från kodare/grafiker/webhost etc. Genom att sammarbeta med pinny och betfair (vilka också är egentligen måstesidor att ha konto på samt (handen på hjärtat) ett av de bättre sidorna online) så slipper vi ha en massa irriterande flashgrafik eller annan reklam överallt vilket vi tror våra användare uppskattar mer.
Jag betalar inga avgifter, jag använder Moneybookers och Neteller.
Jag kommer sitta med 40 konton eftersom jag vill ha det högsta oddset.
Jag kan hålla med om att Pinnacle och Betfair e helt klart en av de mest nödvändiga bolagen. Förstår att ni behöver inkomster och det e snyggt att ni e ärliga om varför ni rekommenderar och gör reklam.

På en del sporter måste man ha lite olika bolag, spelen kanske inte finns hos vissa bolag. Nu spelade jag på ROPS i Ykonnen från Pacman till 1,87 istället för 1,80 Pinnacle och 1,83 Betfair.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Record: 597-486-16 ( 55.1% , +6229)

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Boyd Tennis

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
timadolf är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat