Ämne: Legolas
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-04, 23:53   #170
The_One
Banned
 
Reg.datum: jun 2017
Inlägg: 272
Sharp$: 347
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Fulsprit- kör några varv till så blir det bättre :-)
" Alla investeringar är självklart av godo, annars skulle status quo snabbt uppstå och det vill ingen. Att sedan alla investeringar ej leder till tillväxt, det vet alla på förhand - så enkel är inte den ekonomiska marknaden"

Nu är inte ATG på en utsatt marknad, utan på en monopolmarknad och alla investeringar är de facto inte vare av godo, endast om de är lyckade annars är det en felinvestering. Fråga tex Nokia så förstår du kanske ?
Vad någon VILL har knappast med att göra vad några kan förmå, om man nu inte är tillräckligt marknadsanpassad och anställer de främsta inom olika områden, vilket inte är kännetecknade för något monopolbolag.

Spekulerar är det inte fråga om när det gäller ATG, enär jag dömt ut 95% av deras satsningar sistlidna 10åren, och fått rätt på 85% , således rena facit, nota bene : INNAN det visat sig vara kalkon, endast fåntrattar kommer med efterhandare!

The_One ? Ursäkta, jag var resande i poker under några år, då jobbade jag för Victor Chandler, i övrigt så har jag tagit konsultjobb på spelbutiker 2014, 2011, 2002, 1995.
Men hittar du en sponsor så får du provision :-) .
Vem faaan är Perra? Jag har inte en susning, trodde inte jag kände några skribenter på vare sig aftonbladet eller expressen, jag har träffat Bengt Adielsson men han är att betrakta som journalist.


Du skriver och tror du är en Gud då och undra Vem Fan är PERRA ÄR??
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Enkelrad (+10)
The_One är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat