Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-05, 15:22   #14
hugotheboss
 
hugothebosss avatar
 
Reg.datum: maj 2014
Ort: Malmö
Inlägg: 1 283
Sharp$: 667
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Har mer eller mindre får prioritera bort veckans V86a då Halmstads dubbeltrav kräver sin tid att läsa på.

Spontant känns Laquer And Lace ruskigt överspelad med över 50 procent av insatserna. Imponerade inte alls i årsdebuten. Gången efter slog den ett skräpgäng i Östersund och senast på V75 galopp första barfota. Nu skor igen . Måste nog vara ett par sekunder bättre än näst sist för att hinna ikapp några av hästarna på start men Pihlström säger ju att det är en superstjärna så då har väl favoritspelarna rätt.


Mest spelvärda spiken måste Clemenza Am till 18 procent i sista vara. Som en ny häst förra veckan när den gjorde första starten efter kastration på Jägersro med amerikansk bike dessutom. Spets och överlägsen vinst. Nu aviseras dessutom skoryck. Då kanske det blir ännu snabbare än de 12,3 den gick i comebacken och i så fall slår ingen den i detta gäng. Det finns dock en brasklapp och det är att stall Kolginis hästar oftast inte fungerar på Lindesbergs oerhört lösa banunderlag. Läste att dom under 2010 talet som bäst har en tredjeplats där. Dock är stallet inte stqmmisar där. Startat 10 hästar där senaste 7 åren. Det finns en klassisk intervju med Ludde från den tiden dom hade V75 där. Han körde då galopp med sin storstjärna på den tiden, Tout Ou Rien, och han svor och skrek i intervjun efteråt att det var skandal att sådana skitbanor skulle få arrangera V75 tävlingar.

Det fanns annars inget som stack ut i intervjuerna i ronden och Guiden till i kväll.
Frågan blir ju då hur man ska förhålla sig till Redéns hästar. Hans hästar brukar ha stora problem med t ex Örebros bana som också är lös
__________________
Även en blind höna...går in i väggen!
hugotheboss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat