Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-08, 17:10   #6
patrik_g
 
patrik_gs avatar
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Åre
Inlägg: 2 963
Sharp$: 4616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Dags för final ikväll i Lag-VM i Leszno, Polen.
Polen går in som jättefavorit. Är regerande mästare och kär ju på hemmaplan. Har dominerat i lag-VM senaste åren. Men jag tror Sverige kan skrälla ikväll. Polen har ju pressen på sig och det är inte alltid lät köra under den stora press som Polen förarna har på sig. Jag sitter på Sverige vinna till (11.00) sedan i tisdags nu nere i (9.50) hos Mobilbet.


Har gått bra hittills med 3 av 3 rätta spel fram till denna final. Ikväll blir det två spel.


Sverige-Ryssland: 1 -2.5 (1.94) SVS
Ryssland åkte bra i Race Off i torsdags då man tog sig till denna final. Hängde med bra mot Sverige i semifinalen. Även om Sverige slog Ryssland med 7-poäng tillslut. Sverige ser bra ut. Kör jämt med alla förare. Andreas framförallt måste höja sig dock ikväll om man ska slå Polen. Men slå Ryssland med 3 poäng känns som ett bra spel. Bra odds på denna lina enligt mig.

8-Units





Polen-Sverige: 2 +9.5 (1.95) SVS
Så här mycket bättre är inte Polen än Sverige som denna lina vill säga. Hålla sig under denna lina tror jag Sverige gör. Nackdel för Polen förarna att man inte kört någon tävling i veckan då man redan varit klara för final. Plus den stora pressen från folket där bara guld räknas.

4-Units
__________________
Varje dag är en ny speldag

Senast redigerad av patrik_g den 2017-07-08 klockan 17:11.
patrik_g är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat