Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-20, 10:57   #1
Exet
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 22
Sharp$: 545

Allt möjligt
Stats: 40 - 29 - 4
ROI: 117.02%
Vinstprocent: 57.97%

Standard

My personal diary


Tjena,

Nu var det ett bra tag sedan jag postade eller var aktiv men fick suget igen så jag ska försöka testa.

Jag kommer fokusera på basket samt tennis främst. Men det kan dyka upp andra spel när jag känner att det är för frestande för att motstå.

Tennis då jag själv har spelat i över 10 år samt följt tennis i princip hela mitt liv (främst ATP touren) och Basket då jag helt enkelt finner denna sport som spännande och oerhört roligt att tippa på då saker sker snabbt.

Då får vi se hur det går

Jag kommer börja denna tråd med att tipsa om 2 matcher som går i U20 EM idag i Basket.


1. Island mot Israel.

Här väger Israel alldeles för tungt. De har vunnit alla matcher i gruppspelet samt i 8-delen. Blandad motstånd visst men de har slagit bland annat Litauen som är bland de bättre lagen i turneringen.

Island i sin tur är lyckligt lottade som har kommit såhär långt. De har haft det tufft i gruppspelet och åkt på stryk mot alla förutom Montenegro i sista matchen. I 8-delen fick de Sverige som ärligt talat hade tur i sina gruppspelsmatcher. Sverige, såklart sämst när det gäller hade ingen chans och gav upp tidigt vilket resulterade i stora siffror när matchen tog slut.

Jag är säker på att resan tar slut för Island här och en rak 2a kan spelas till blyga 1.26 men jag väljer att gå på lite handikapp och tror att Israel vinner med minst 6 bollar till 1.58.

2. Tyskland mot Spanien.

Här kommer Spanien att vinna. 1 förlust på 12 senaste matcherna och enkelt vidare till kvarten. Spanien är alltid bra och har ett lovande ungt lag. Tror att det blir svårt att stoppa dem från att vinna hela turneringen.

Tyskland har kört lite gott och blandat med två förluster i gruppspelet och 1 vinst mot bottenlaget Tjeckien. I åttondelen mötte man Turkiet och vann efter en dramatiskt och jämn tillställning.

Dessa två har mött varandra 5 gånger de senaste 7 åren och Spanien har alltid vunnit komfortabelt. Nu förändras ju spelarna såklart då det är U20 EM men Spanien har ett historiskt mentalt övertag.

Raka 2an kan spelas till 1.3 men jag kommer återigen att gå på handikapp och tror att Spanien vinner med minst 6 poäng till 1.62. Det bör tilläggas att alla handikappspel och live spel är intressanta på Spanien då de brukar ta ledningen tidigt och sällan släppa den.

Lycka till !!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+10), Misär (+5)
Exet är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat