Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-19, 19:39   #25
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Savve Visa inlägg
En fråga bara.....

Kan det vara så att dessa rekare/bloggare medvetet ibland rekar "galet" som en del i detta avtal. Med risk för att verka lite konspiratorisk så kan man ju få den känslan ibland..eftersom bolagen inte är dumma och dom vet att en stor del av spelarna bara ryggar totalt hänsynslöst.

Vill inte hänga ut någon utan men jag får faktiskt den känslan ibland...


Vill även passa på o tacka för en riktigt bra sida...

Precis, läser ni framsidan finner ni denna text

Citat:
Vi bestämde oss för att följa dessa i flera veckor och blev skrämda över hur pass dålig träffprocent de har. Hur folk ändå lät sig tro och följa deras rekar, just för att de skrivs på ett speciellt sätt där ena sidan antingen mörkats eller inte känts till. Även hur de tipsar om lag som ska vara "solklara vinnare" men där oddsen ej är spelvärda alls.
Då vi varit i branchen ett tag så vet vi även varför vissa "expert" bloggare lägger ut i andras ögon solklara vinnare men i våra ögon totalt ej spelvärda tips. För att göra historien kort så är det eftersom dessa har skrivit "affiliate"-avtal med olika spelbolag som i sin tur betalar bloggaren en viss procent av alla ackumulerade förluster som personen som värvats genom sidan gjort, i flertalet fall betalar bolagen upp till 35%.

Dessa "experter" eller bloggare snarare finner man tydligt på utformningen av deras sida. Oftast är de nedkladdade med annonser överallt till diverse spelbolag. Allt för att gå plus på era förluster.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat