Ämne: V75 Rättvik
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-31, 08:59   #6
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 165
Sharp$: 57052
Standard

Mest intressanta tidiga aviserade utrustningsändringar :

I avd 1 ska man troligen rycka alla skorna på Seedorf OMF. Gått med skor runt om i tre starter. Travrondens vinnare.

Öppet huvudlag och vanlig vagn senast på Cool Keeper. På lördag helstängt och jänkarvagn. Har inte historiken just nu vad gäller vagn och huvudlag längre tillbaka på den.

I avd 2 ska Bombibitt SIR som det var skrik på näst senast i Årjäng när den tävlade barfota runt ffg men helt utan anledning galopperade i spets nu tävla med skor runt om. Ändå travrondens vinnare.
Västerbo Isolide ska troligen ffg tävla med jänkarvagn ffg. Läget?
Ev barfota runt om ffg i år på 11an, men är väl normalt ingen häst som ska kunna vinna på V75 från det spåret trots Uffe i vagnen.

I avd 3 ev bakskor på Vincent Zaz men låter som man ska fortsätta med jänkarbiken.

Westholmstallet pratar om att testa Marlon Donvici med jänkarvagn och Goopstallet om att sätta på helstängt huvudlag och jänkarvagn på Massitj.

Inget hett i kallblodsloppet. Art Kjervald vanlig vagn nu som det låter.

I avd 5 optimal balans troligen nu till skillnad från senast på Sugar Daddy och Dartagnan Sisu. Barfota fram resp barfota runt om. Granfield Ace barfota runt om. Bakskor två senaste. Skor runt om troligen på Flash Hammering=minus

I avd 6 ska man sätta på jänkarvagn och helstängt huvudlag på Global Respons. Norskt och vanlig vagn senast. Kevin O i biken optimalt.

Ural ska troligen testas med Cant see back huvudlag i avd 7. Tränaren säger också att det troligen blir derbykval efter denna start. I övrigt mest småändringar i det loppet. Öppet huvudlag och ev skor på Spitcam Jubb.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hugotheboss (+10), Torstens (+5), TravFans (+10), katchiiing (+10), asgaya3141 (+2)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat