Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-08, 17:10   #72
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 265
Sharp$: 22123

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MrPoker Visa inlägg
Lazlo,

Inget misstag alltså.

Jag var med förra året och får inte var med i år. För att?

Definitivt inget misstag och det är lika bra att jag förklarar mig så att inte alla andra behöver undra.

Det ska mycket till för att jag ska gå ifrån mitt rättvisa sätt att vara men så som du agerat gentemot sharps och mig som person så tycker jag det är befogat att utesluta dig ur ligorna som jag trots allt lägger min fritid på att planera och sköta om.

Jag vill inte ha med dig i ligorna som jag håller i och du borde själv kunna lista ut varför. Svinaktigt beteende kan straffa sig...

Jag har ingen tidigare relation alls till dig men ändå har du av någon anledning beslutat dig för att gå hårt efter mig och sharps som helhet. Att behandla andra människor illa är såklart aldrig trevligt och det är svårt för mig att förstå hur man kan vara så mot folk som man inte har någon tidigare relation till. Visst kan man ha ovänner av diverse anledningar och det är ju en sak men jag har aldrig gjort någonting mot dig och vi har aldrig haft någon kontakt men ändå väljer du att vara så här trist.

Först tycker du av någon anledning att det är lämpligt att gå in och håna mig och mina rekar vid få valda tillfällen när man missat några spel. När det sedan går bättre så kommer det knappast några gratulationer. Alla missar spel och det är bara pinsamt att gå in och håna folk när det sker.

Sedan har du även fuskanklagat sharps och oss som driver sidan då du på något vänster fått för dig att vi håller på och fifflar med resultaten av rekarna. Detta är givetvis totalt felaktigt men du verkar väldigt säker på din sak, återigen väldigt pinsamt.

Tyvärr så stannade det inte vid dina inlägg här på forumet utan du tog även reda på min mailadress och fortsatte med ditt svinaktiga beteende i en massa mail som du skickade till mig där du trappade upp din trista attityd. Ännu mer pinsamt såklart.

Du behöver absolut inte tycka om mina spel, mina rekar eller mig som person heller för den delen, det är såklart helt valfritt men du kan också sedan välja om du ska håna förlorade spel samt skicka taskiga mail till mig eller låta bli. Ditt val blev det tråkigare av dom två.

Vi människor är olika och det är inget fel med det men man får stå för sina handlingar. Väljer man att ha taggarna utåt och vara otrevlig mot folk så kan det också straffa sig i längden.

En del försöker uppmuntra och vara positiva när saker händer här på sharps men du väljer istället att håna och förkasta saker som sker. Vi alla måste hjälpas åt och bidra för att aktiviteten ska komma igång och bli som förr på sharps igen och ditt agerande hjälper knappast till.

Du tycker såklart att du ska kunna bete dig som ett svin gentemot mig och sedan nu när det är dags för mig att agera gentemot dig så ska jag vara jättesnäll?

Det är möjligt att svinaktigt beteende premieras i din cyniska värld men så fungerar det inte i min värld.

Jag har aldrig varit den som slår mig för bröstet för att låta mycket och verka störst, bäst och vackrast. Har aldrig sagt att jag är bäst men vågar påstå att jag är duktig på det jag gör. Jag klankar heller aldrig ner på andra som försöker utan jag tycker man ska vara så ödmjuk som möjligt i alla lägen.

Jag har hållit på med betting i snart 15 år så jag vet vad jag pysslar med och mitt spelande är lönsamt i längden.

Om jag är bäst, störst eller vackrast får väl andra bedöma men det känns som det bara blir nån form av primitiv kukmätartävling och det intresserar mig inte alls.

Det finns många vägar till framgång men betydligt fler till misslyckande. Det som funkar för den ene kanske inte alls går lika bra för den andre så det är bara pinsamt att vara så säker på att sitt egna sätt är det solklart bästa. Hade du haft en magisk formel som ger det perfekta spelandet så hade du knappast varit så mån om att springa runt och tala om för alla andra att det dom gör är helt fel.

Är man kaxig och påstår sig vara bäst så är det klart att risken finns att man får äta upp sina ord när det går sämre. Men eftersom det verkligen inte är så jag är så kan jag inte förstå varför du fått för dig att bete dig som du gjort.

Antagligen så har du ett stort bekräftelsebehov och känner att du behöver hävda dig genom att klanka ner på andra? Så kanske vi alla gjorde på dagis, vissa växer ifrån det, andra inte tydligen.

Jag har svårt att se hur du skulle kunna förändra dig då du förmodligen redan anser att du är störst, bäst och vackrast samt att du aldrig gör något fel enligt dig själv. Risken finns därför att du beter dig lika illa i ligorna vilket skulle kunna döda en hel del av glädjen som ska finnas enligt mig.

Så här har det blivit iaf och eftersom du har aktivt valt att bete dig så här illa mot mig så ser jag ingen anledning till att låta dig vara med i ligorna som jag sköter om.

Eftersom att vi är så oseriösa här på sharps enligt dig så är det bättre du är med i några andra seriösare ligor.

Hoppas att ni andra kan ha förståelse för att jag väljer att göra så här i detta ovanliga fallet!

Vi hörs ikväll med den sista spikningen av ligorna och så börjar vi dra in betalningarna. Trevligt att så många verkar nöjda med fördelningen i ligorna!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
eddieh (+1), BroderH (+1), MrHansson (+25), MonstersOfTheMidway (+10), Emeffeff (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat