Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-08, 19:26   #73
MrPoker
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 1032
Standard

LOL … för att använda ett slitet uttryck.

Det är sant att jag kastade första stenen. Jag stör mig på folk som leker experter på alla möjliga sporter, fast det är en omöjlighet rent tidsmässigt. Det är också humor att du efter "15 år" fortfarande inte förstår vad en unit är. Och ännu mer lustigt när du kommer med din felaktiga förklaring.

Men man kan välja att tackla sådan på olika sätt. Du valde att gå till motangrepp. Det är sant att det eskalerade snabbt och det var olyckligt med facit i hand, men där är vi lika skyldiga.

Min anklagelse var korrekt. Reken försvann. Att den sen går att hitta om man vet vilken nål man letar efter i en höstack ändrar inte på faktum. Du borde kolla upp hur sajter fungerar innan du kommer med bevis som helt saknar bevisvärde. Det är inget absolut bevis bara för att du tror att det är det.

Kan också tillägga att det var på de gamla ägarnas tid, så ingen kritik mot de nya ägarna. Däremot så har andra skrivit lögner om mig som får stå kvar. Återigen, det är inte sant bara för att du tror det.

" utan du tog även reda på min mailadress" – du får det att låta som om jag gjort något fel. När din mailadress går att nå från den här sajten. Hur ska vi definiera dig efter ett sådant påstående?

Kolla gärna igenom mailväxlingen så ser du att det var du som gick till personangrepp och sänkte nivån. Eller ännu hellre, lägg ut mailväxlingen för allmän beskådan så alla kan se hur diplomatisk och saklig du är.

Du förstår kanske inte ens att hela ditt inlägg ovan är ett personangrepp med en massa insinuationer utan substans. Dessutom med en massa upprepningar. "Kukmätartävlingen" är det du som står för.

Eftersom du är helt anonym så går det bara att tolka din extrema känslighet som att du själv vet om att du inte har täckning. Men är såklart bara en spekulation från min sida.

Däremot har du fortfarande erbjudandet att jag bokar dina spel till 2 punkter högre. Det är ett stående erbjudande. (Givet seriösa bookies såklart.)
MrPoker är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat