Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-25, 11:11   #1782
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Tycker dom kunde startat V86 xpress en timme tidigare om det nu ska fortsätta och kört lite ramlopp efter istället. Med starttid 20.30 krockar det många onsdagar med väldigt bra Champions leauge fotbollsmatcher som startar 20.45. Det är nog rätt många travspelare som gillar både trav och fotboll på högsta nivå.
Satt och tittade på omsättningssiffror från mitten av 90-talet. Solvalla på onsdagar hade i stort sett samma totalomsättning då som nu, men endast spelformerna V, P, DD & V5. V5 i lopp 2-6 som gjorde att den var klar till 20:30.

Reagerade mycket på att omsättningen på vinnare och plats ofta uppgick till en halv miljon vardera, och inte ovanligt med omsättning över en miljon i ett enda lopp.

Jag är väldigt skeptisk till spelformer med många avdelningar flera gånger i veckan. Det är för mycket att analysera, för många skräplopp som kommer på kupongerna och det tar för lång tid att se resultatet. Xpress har löst tidsperspektivet vad gäller att se själva upplösningen, men inte det andra.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hatten1 (+10)
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat