Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-29, 13:46   #19
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Även här i liga 2 ska jag göra en liten kort sammanfattning om upplägget för ligan inför starten som bara är ca 1 vecka bort.

Vill någon ha en förändring på någonting i ligan så får man se till att framföra det innan draften. Alla specifika regler går att läsa på ligans sida. I stort sett allt är satt till standard men om någon hittar något som borde förändras så ut med språket.

I liga 2 har vi några förändringar från ifjol.

Det är auctiondraft och PPR scoring som förra säsongen.

Eftersom att vi är 12 lag i år och inte 14 som ifjol så har vi utökat lineupsen genom att lägga till 1 FLEX samt 1 extra bänkplats.

Grundserien spelas över 13 veckor vilket innebär att man kommer möta 2 motståndarlag 2 gånger, resterande 9 lag möter man 1 gång. Schemat har genererats helt random av ESPN.

Därefter går 6 av 12 lag till slutspelet och top 2 lagen i serien har BYE första slutspelsomgången och kliver in i semifinalen. Slutspelet spelas totalt över 3 veckor med 1 vecka per slutspelsomgång.

Totalt spelas ligan över 16 veckor och vi slipper den konstiga vecka 17 i NFL där många av lagen inte har något att spela för.

Prisfördelningen i denna ligan blir:

60% till vinnaren av slutspelet
30% till tvåan i slutspelet
10% till trean i slutspelet, alltså vinnaren av "bronsmatchen"


Man har redan fördel av att komma högt i serien genom att man slipper första slutspelsrundan så därför tycker jag det är roligt att lägga till lite spänning även i "bronsmatchen" så man fortfarande har något att spela för även om man förlorar en semifinal.


Trader kommer till 100% gå automatiskt, oavsett vad som händer. Det är alltså upp till er som är med i ligan att hindra att en skum eller felaktig trade går igenom. 50% av ligamedlemmarna, vilket i den här ligan blir 6 stycken, måste rösta emot traden för att den ska avslås. Annars går den igenom, även om det är Tim Tebow mot Le'Veon Bell.



Ytterligare saker som förändrats från ifjol är att vi nu har fractional scoring i ligan så att spelarna får poäng för varje yard dom samlar på sig istället för att man var tvungen att nå 10 yards för att få 1 poäng.

Jag har även ändrat waivers till "move to last after claim" då några ville ha den ändringen från ifjol.

Mindre än en vecka kvar till draft, hörs på måndag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SH (+1), MonstersOfTheMidway (+1)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat