Ämne: Legolas
Visa ett inlägg
Gammal 2017-08-31, 15:39   #244
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 198
Sharp$: 57244
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Enkelrad Visa inlägg
Vi kan väl ta och titta lite mer på onsdagens trav på Solvalla och Åby.

Varför inte ta upp P3:an på Åby som hade en fantastisk pool på 15 kronor ?
ATG omsatte 68´000 kr på sin V3, så där är en viss skillnad.

Tar man win spelet och Solvallas samtliga 10 lopp som då även fått 10´000 kr extra från Legolas.Bet, så kan man inte ens matcha ATG´s lopp 1 i omsättningen på vinnarspelet. Lopp 1 omsatte 103´923 kr hos ATG. Jämför det med Legolas.Bet som totalt omsatte ( alla 10 loppen ) 25´265 kr plus 10´000 kr som bolaget själv gick in med

Vi kan hålla oss kvar i Solvallas lopp 1 och utöver omsättningen på vinnarspel, så omsatte platsspel 34´047 kr, Tvilling 82´065 kr och Trio 32´562 kr.

Alltså spel som den utmanande konkurrenten inte ens erbjuder. Det talas om spelmonopol hit och dit men nog tusan finns det fler spelmöjligheter där. När Legolas.Bet enbart erbjuder 5 olika spelformer, så uppfattar åtminstone jag det som väldigt begränsat. Vilket i sig påminner väldigt mycket om ett monopol likt forna kommunistiska stater i öst.

Legolas.Bet har ett lägre spelavdrag och det borde vara tillräckligt för att få spelare att byta och maximera sina vinster men då spelpoolerna är små, så byter man inte. Sedan erbjuder man inte sina kunder samma utbud som de man vill konkurrera med. Åtminstone inte i dagsläget.

Att öppna en mataffär som enbart säljer billig mjölk och tro man ska locka till sig kunder från Ica och Coop bör nog gå igenom sin affärsplan en gång till.

Ett faktum är att Tvillingspel omsätter nästan lika mycket som spel på Vinnare. Men i mataffären Legolas kan man inte köpa ost eller smör för de säljer bara mjölk.
Nä, det är helt rätt att omsättningen är för liten. På tok för liten. Att då utöka antalet lopp och spelformer är kanske inte så klokt. Men det har i alla fall jämfört med när dom startade blivit bättre tack vare dopade pooler. Nu är deras huvudspel intressant för oss som inte jagar miljonvinster. Och det räckte att dopa V poolerna igår för att åtminstone kunna göra 50-100 kr spel utan raserade och med bättre odds än hos atg. Dock gissar jag att man internt inom spelbolaget har högt upp på dagordningen just hur man ska få fler spelare och högre omsättning för det går ju inte att dopa poolerna och gå back på det hur länge som helst .
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat