Ämne: Legolas
Visa ett inlägg
Gammal 2017-09-02, 11:21   #254
Spiritus
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 943
Sharp$: 2744
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Enkelrad Visa inlägg
Jämförelsen haltar inte det minsta. Symboliken var att visa att det ena bolaget tillhandahåller mindre spelformer per lopp. Läser du Olles svar, så begrep han det.

Jo, jag har hört talas om delikatessbutiker men jag har svårt att finna sådan som enbart säljer mjölk från svensk låglandsboskap. Det finns bara 25 - 30 st renrasiga kor kvar. Tyvärr har rasen blivit utblandad med Holstein. Jag kanske får söka mig till gårdsbutiker ?
En gorilla begriper nog liknelsen utan problem. Men felet är att den är märkligt konstruerad. Jämför du P76 (och motsvarande V75) med mjölk? Vad skulle då t.ex. platsspel motsvara? En gammal gul lök?

Som sagt, vem som helst begriper att det såklart vore mer attraktivt att erbjuda marknadens alla spelformer snarare än några få. Men så länge folk resonerar som du och hellre skulle sett att den där mjölkbutiken ekade tom så kommer ju aldrig något annat att hända.

Jo, förresten. ATG och Hasse Skarplöth kommer i lugn och ro kunna hitta på nya härliga spelformer som Boost och Virtuell racing. Och Top7 har ju verkligen lyft sig omsättningsmässigt! Likaså triopotterna. Vilken tur att det inte bara finns mjölk att spela på!
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat