Ämne: NFL - Week 1
Visa ett inlägg
Gammal 2017-09-10, 09:48   #10
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 556
Sharp$: 5596


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Jag har spelat Falcons -6 och under 48 i samma match. Falcons bör vara det klart bättre laget även om man bytt ut stora delar av coachingstaben. Bears tycker jag ser bedrövliga ut, dock håller jag deras defense lite bättre än offense. Falcons bör vinna klart men jag tror inte dom öser in massor av poäng i premiären. 28-13?

Spelar även under i 49ers-Panthers, 47.5 poäng. 49ers har inte så mycket annat än Hyde på offense tycker jag, så det lär bli mycket klocktuggande. Panthers sätter jag frågetecken för då Cam inte varit frisk under hela försäsongen. Finns säkert en hel del rost att slipa bort i en premiär.

Plockade Jets +6.5 för ett par veckor sedan då Bills håller på att montera ner sitt lag fullständigt. Nu är linan +8! Detta är förmodligen de två sämsta lagen i ligan. Jag tror att det kommer bli en tuff och inte allt för vacker match. Även om Jets suger så tror jag inte de är särskilt långt efter Bills.

Angående Rams-Colts är jag glad att jag chansade tidigt på att Luck inte skulle spela och sitter nu med Rams ML till 2.04
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat