Visa ett inlägg
Gammal 2017-09-27, 11:21   #4
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 165
Sharp$: 57054
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shooter Visa inlägg
1) Rapide du Pommeau tror jag krossar de här. Har ju gått strålande för Uhrberg.
2) Lurigt lopp där många ligger väldigt lågt och eftersom det är spårtrappa så står de bättre lite sämre till. Min tanke är att ta så få hästar som möjligt då många troligen garderar rejält.
3) Det här är inte heller helt enkelt att bena ut, men 5-6 streck tror jag att man klarar sig på. Det är mycket skrik på Powderfinger men jag rankar nog Doyoucash In först.
4) Dorinda blir spik för många. Treårigt stå mot äldre hästar, bl.a. ett gäng valacker. Sist mötte hon liknande blandning och hoppade bort sig. Å andra sidan var det första barfota så det är svårt att säga varför. Garderas!
5) Going Diablo är en tänkbar spik för mig. Peter låter nöjd och kör i spets. Slipper hon för hård press så ska det vara en vettig chans. Gunell Palema känns som värst emot.
6) Det här tror jag att Noble Amok vinner, men kör nog sparlopp med Moni To Spare då det är så stor skillnad på streckningen. Dessutom har Haugstad form för närvarande.
7) Niky Flax hade kunnat vara en spik, men formen verkar inte på topp och det blir lite fler streck. Laskari är skriket i loppet.
8) Första häst för mig är Dream Lane där Stig H. går all in med barfota, helstängt och jänkarvagn. Men det är ett garderingslopp. Jag gillar inte att vara tunn i sista loppet och Dream Lane m.fl. går inte av för hackor.
Ska själv om jag hinner läsa på tillräckligt satsa på legolas dopade P76a i kväll. Där är inte V86-1 med. Tycker dock det är tveksamt spelvärde på Rapide d p. Gammal häst. Får ofta en nytändning direkt i ny regi. Spelvärdet var gigantiskt på Åbergskvällens V75a. Idag är den stor favorit och ruggigt dåligt spelvärde. Inte säkert den tycker det är lika roligt nu som för några månader sedan i den nya miljön.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat