Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-14, 10:01   #79
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57031
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Japp, det är lite av ett löjets skimmer över denna uppståndelse. En s.k. kunskapsspelare kan t ex omöjligen ha tillgång till alla parametrar när det kommer till att analysera en viss häst i ett lopp. Garanterar att han eller hon inte kommer upp hälften av allt som kan tänkas ha påverkan på den kommande prestationen.

Det blir ett jäkla liv när någon häst vunnit som är första gången barfota eller första gången jänkarvagn. Det ordas inget när dessa förändringar misslyckas och det är väldigt många sådana efter vad jag sett.

Tittar man på stryktipset så kan man undra informationsbehovet när ett svenskt damlag åker till cypern och spelar i Championleage och har ingen som helst information om det cypriotiska laget.

Är det inte månne så att travspelare numera har blivit ett gnälligt släkte? Man klarar inte av att kryssa för någon häst om man inte får serverat en stor hög med detaljer om hästen. Som efter loppet SÄLLAN visar sig vara av någon nytta.
Du jämför tyvärr äpplen och päron när du påstår att första barfota eller första jänkarvagn är jämförbart med att en häst ska starta i en helt ny disciplin för första gången. Det är verkligen inte jämförbart.

Om sen första barfota runt om, första jänkarvagn eller första starten i ny disciplin alltid skulle innebära vinst så skulle spelet vara tämligen iskallt för i så fall skulle ju oddset på sådana hästar alltid sluta på 1,00.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat