Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-14, 11:30   #86
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57031
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
Intressant debatt om monté. Själv tycker jag det är självklart att monté ska vara på V75. Viktigt för sportens överlevnad tror jag. Personligen ser jag hellre montélopp än voltstartslopp på V75. Mer orättvis startmetod finns inte!

Sen undrar jag vilken skillnad ett kvallopp på "Hajen" skulle gjort? Alla kan vara säkra på att han klarar monté, tror inte det är första gången han har en ryttare på ryggen...
Det skulle stått i propositionen att hästar som ska ut i detta lopp skulle ha minst en godkänd start i disciplinen. Helst fler än så. Vad jag förstått har det varit bestämt länge att loppet skulle vara med på V75.

Tycker det är oroväckande att atg alltmer verkat vända sig till turspelare och nunmerspelare och vända sin trogna krets av kunskapsspelare ryggen. Det finns alltid slump och turfaktorer i travlopp, det är ju kunskapsspelarnas främsta uppgift att eliminera dessa så gott det går, men det blir ju i det närmaste omöjligt när man tar in hästar på spelen som aldrig startat i en disciplin. Då blir gissningsfaktorn närmast 100 procent. När inte ens tränaren i intervjuer har en aning om hur hans häst ska prestera i ny disciplin, hur ska spelarna då kunna ha det? Då blir det mer ett spel som liknar boost eller virtuell racing än ett kunskapsspel. Är kanske så spelbolaget vill ha det i framtiden?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat