Ämne: NBA-tråden
Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-18, 20:10   #4
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 300
Sharp$: 25016

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Celtics har varit det mest aktiva laget under offseason och man satsar nu rejält på att utmana Cavaliers denna säsongen. Irving är ett uppköp även om man fick ge bort sin lilla superscorer Isaiah Thomas. Man har också plockat in Hayward från Jazz som är en all-star och det finns mer att hämta av Horford som inte riktigt kom upp i normal nivå under sin första säsong i Boston. Bänken ser dock klen ut och en skada kan förstöra mycket här. Irving är ganska skadebenägen och har hittills snittat att missa 20 matcher per säsong under sina första 6 år och missar han tid pga skada även i Celtics så kan det bli jobbigt. Är man skadefria så utmanar man Cavaliers rejält i toppen av East!
Celtics hopp om att vara skadefria höll i 6 minuter av dom 4080 som ska spelas i grundserien denna säsongen då en av lagets superstjärnor Gordon Hayward åkte på en hemsk skada tidigt i premiären och han lär missa resten av säsongen.

Till råga på det så torskade Celtics den tajta matchen så spänningen i East är mer eller mindre över innan säsongen knappt hann börja.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat