Visa ett inlägg
Gammal 2017-10-24, 19:28   #7
Serj
 
Serjs avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Ort: Växjö
Inlägg: 407
Sharp$: 5152

NFL 2019
Stats: 79 - 82 - 4
ROI: 98.72%
Vinstprocent: 49.07%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Galeocerdo cuvier Visa inlägg
Du har inte funderat på att testa modellen på tidigare säsonger? För att få ett större underlag dvs. Eller är det så att informationen du baserar dina spel på ej finns tillgänglig längre bak?
Citat:
Ursprungligen postat av CalPrim Visa inlägg
Tänkte göra precis det förut men eftersom jag kör efter unit skala beroende på hur bra jag anser att ett spel är så blir det svårt att få ett rättvist resultat i efterhand. Nu vet jag inte om Serj resonerat så men iaf min tanke.
Jag hade kunnat göra det utan att det blir den sortens bias som jag tror att du tänker på CalPrim, men det är helt enkelt så att det blir väldigt mycket tangentknackande. Varje vecka lägger jag nog ca 1.5 timme på att inhämta all info, köra det i modellen och sen bokföra lagens resultat i förhållande till aktuella linor (sen tillkommer själv bettandet på det). Jag håller med om att de 54 matcher jag prövade det på är ett litet sampel men det skulle helt enkelt vara väldigt tidskrävande att t.ex. köra alla matcher från de två senaste säsongerna.


Citat:
Ursprungligen postat av CalPrim Visa inlägg
Har du fler exempel på "random statistik"? Tycker alltid såna saker är intressanta och är relativt ny inom NFL ändå (fjärde säsongen jag följer) så känner att jag inte har koll på sånt än.
Här är det jag använder just nu, det uppdateras lite då och då när man får upp ögonen för lite ny statistik (detta är en ganska liten punkt i modellen för er som undrar kring vissa punkters legitimitet)

Dåliga hemmalag: Cowboys, Bears
Dåliga bortalag: Jaguars, Redskins
Cousins är 2-11 mot lag som hade 9 eller fler vinster förra säsongen.

Divionsstatistik
Colts har sett till de senaste säsongerna svårt för att vinna utanför divisionen, men vinner i divisionen.
Patriots har dominerat Bills det senaste årtiondet.
Browns vinner nästan aldrig inom divisionen.
Steelers slår Bengals 75 % av gångerna.
Packers brukar slå såväl Lions som Bears.

Citat:
Ursprungligen postat av CalPrim Visa inlägg
EDIT: Måste även ge creed för din ödmjukhet! Många ute i betting världen som försöker få sig själv att framstå som världens bästa med 110% koll på allt och som alltid sitter på rätt svar. Big up i min bok att du är ärlig med allt från början
Tack så mycket
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
CalPrim (+10)
Serj är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat