Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-12, 17:32   #24
Abyss
 
Abysss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 588
Sharp$: 318


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Nu ska vi se här... Det är ganska stor skillnad på rek och motivering.
80% av alla spel jag skriver om på IRC brukar jag alltid motivera till varför jag spelar så med några ord. Säger jag att jag tror på överspel mellan KP - RobinD så brukar jag skriva lite kort om varför jag gör det. Detta, tror jag, kan motivera folk som kanske redan har haft ögonen på den matchen men inte spelat pga dålig info.

Rekar är helt annat, jag gillar skriva LÅNGA rekar när jag skriver om WPL för att få med så mycket info som möjligt för att underlätta info-sökandet för er. Om alla läser det jag skriver vet jag inte, och egentligen så bryr jag mig inte så mycket heller, utan jag gör det dels för att ge er info samt stärka mig själv som spelare.

Att ge motiv till en match behöver inte vara invecklad, T.ex.
KP - RobinD 1 @ 2.20
Då KP är site-op så kan han banna RobinD, och har man följt RobinD språk i trådarna så är det inte långt borta att han blir det.

Självklart kan det bli en diskussion om nu någon bara skriver att han/hon spelar på KP som vinnare, men då får man ha i åtanke att personen som skrev det spelet kan jobba kväll, vara i skolan, ha strömavbrott, osv osv. och då dör diskussionen helt plötsligt om nu inte någon annan varit inne på samma spel eller har sett att personen i frågan skrev lite om matchen på t.ex. IRC, eller att jag kommer hem från jobbet och ser att om 15min är det fight mellan KP och RobinD. Finns ingen tid i världen att jag skulle hinna få fram info om denna match på 15min. En fin motivering skulle kanske få mig att spela 1u på matchen än 0u pga ingen motivering.

Detta är ett ämne som kommer vara delad länge, jag är varken emot eller för men tycker att motivering gör att intresset för matchen blir starkare hos någon annan.



Notice: KP och RobinD ska inte fightas och 2.20 skulle vara bjudodds i så fall då KP som OP har kraften att sparka RobinD
Abyss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat