Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-11, 18:40   #205
augusto
 
Reg.datum: sep 2017
Inlägg: 1
Sharp$: 38
Standard

Sitter och bråkar med deras livechatt.

Fick in ett riskfritt spel och hade sedan tidigare en bonus som behövde omsättas. Sitter med två bonusar en på 98 kronor och en på 660 kronor. Sätter totalt över 1100 kr på Sverige-Italien för att få bort den lilla bonusen helt och vara en bra bit på vägen med den andra. Ser efter matchen att endast den lilla bonusen försvunnit.

Kontaktar deras chatt och de menar på att eftersom mina spel är lagda på samma marknad och rättats samtidigt så har de blivit låsta till den ena bonusen. Läser igenom regelverket, ingenstans står det att bara en bonus kan omsättas åt gången.

Öppnar upp Betssons chat, vill fråga hur det hade funkat på deras sida, då får jag frågan ifall jag vill gå till den redan öppnade chatten. Då förs all historik mellan mig och Nordicbet över till Betsson. Intressant, tänker jag. Samma chatt. Ringer dem och frågar istället, får till svars att överskottet av pengar som hade använts på den första bonusen hade bara fortsatt över till nästa. Okej, vad trevligt.

Två företag, en ägare. Samma kundtjänst, samma allmäna regelverk(olika omsättningskrav) men två olika system när det kommer till att rätta spelen.

Nu har 850 kronor pissats ut förgäves och möjligheten att omsätta bonusen är förminskad.

Nordicbet - jag är inte nöjd.

Fick frågan om det var något annat de kunde hjälpa mig med och jag svarade att en insättningsbonus som plåster på såren hade inte suttit fel. Han skulle givetvis kolla men kom tillbaka med att det har tydligen varit för mycket bonusar för min del det sista. Lustigt, samma bonusar som alla blivit erbjudna.

Men men, det går bra nu.
augusto är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat