Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-13, 07:44   #26
sox
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 219
Sharp$: 1361


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av dgothe Visa inlägg
Jag har olika vikter för RS säsong, RS senaste 15 dagar och RS senaste 30 dagar för att få fram ett värde jag kan använda i pyth.. för RA är det en blandning av ERA SP, BP och unearned runs, även här viktat olika.

LHP/RHP är det enda stora som jag känner att jag saknar men då jag inte har den informationen lätt tillgänglig någonstans kan jag inte ta hänsyn till det.

Jag kör en kombination nu med ett program jag skrivit för att hämta ner information från flera olika datakällor på nätet varje dag, samt göra de individuella uträkningarna för att ta fram siffror till pythen, och slutligen då själva pythen och matchningen mot varandra. Sen har en excelark där jag från början bara loggade spelen, men som sedan har växt och jag har lagt in alla mina filter där i också så jag ser tydliga signaler på om ett spel motsvarar mina villkor eller inte.
Tack för det utförliga svaret, jag bör inte vara så långt off på själva principen verkar det som. Har vart intresserad av sabermetrics sen jag såg trådar på sbr/covers, fast då med BaseRuns formeln. När Justin7 säger "This is what I use. It's deadly in certain circumstances. If you have good player projections, MLB is a candy store." så vill jag också ha godis.

Kör du en pyth-beräkning per lag och sen nån jämförelse? Jag har kombinerat båda lagens RS/RA och kör endast en pyth, hmm möjligheter för fler tester
sox är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat