Visa ett inlägg
Gammal 2017-11-23, 12:48   #1
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Philjay lirar och diskuterar VM 2018


Hej,

Kände att det va dags för mig att dra igång en dagbok. Mycket för att jag jobbar inom bettingens "fantastiska" värld men samtidigt för jag tycker det är trevligt att diskutera, analysera och eventuellt debattera diverse saker inom betting.

Vem är jag?
Kalla mig Philjay, 28 år gammal och kommer egentligen från Halmstad men flyttade därifrån när jag va 19 för plugget i Lund, har de senaste 2.5 åren bott i Stockholm och jobbar som analytiker på ett större företag inom betting branschen. Har ett stort intresse för fotboll (HBK och Liverpool) , e-sport (league of legends, främst koreanska ligan) och sitter även inne på diverse crypto/blocks.


Varför sharps och vad är mina "meriter"

Har varit medlem på Sharps många år (2010 isch!?) och det finns inte ett cleanare forum än detta. Absolut så vill sharps likt andra forum dra in pengar på affiliates, men de sköter de snyggt samt att man hittar folk att ha intressanta diskussioner med. Spreadet är magnifikt och utan att bokföra spel så ser jag betting som en omöjlig sak att hålla på med.
Har spelat sen jag började med poker för 12 år sen men har väl först de senare åren fått en sund syn på betting och spel. Nu jobbar jag som sagt och pengarna jag spelar för har inte någon essentiell påverkan på mitt liv, en resa +/- eller lite mer prylar till hemmet. Det är viktigt att vara ödmjuk till livet, och även till betting. Håll det på ett plan du klarar av och försök rida vågen när det går bra/gå på is när det går sämre.

Vad kommer jag skriva om här?


E-Sport: Jag har ett stort intresse för att betta på League of Legends, dels för att jag gillar spelet, men även för att jag vet att företagens modeller just nu är fel! Det finns alltså värde att hitta, framförallt i livespelet. Next Dragon, next baron, first/next blood, first tower är de spelen som jag tycker mig ha en edge mot modellerna. Sen tar det ett par veckor att komma in i metan och jag förväntar mig att metan för 2018 ej kommer vara lik den i 2017 (dvs vilka gubbar/items som är bäst osv osv)
Jag är inte lika insatt i t.ex. CS-GO men där vet jag också att modellerna är felviktade och för den som kan så finns det värde att hitta.
Mitt spread från 2017 års säsong hittar du här: https://www.sharps.se/spreadsheet/546554301

"Vanlig Sport": Jag har ett stort fotbolls intresse, lever för Fantasy Premier League och spelar mycket på statistik samt värde. Hockey är nog den sporten jag haft tuffast med att förstå bettingwise, förutom att CHL har ev. bettingvärldens bästa värde när det når knockout-phase.

Jag har ingen modell jag följer, jag kör rakt på hjärna och försöker hålla hjärta borta. You win some you lose some. Mitt spread för alla spel förutom LoL hittar ni här: https://www.sharps.se/spreadsheet/546554912

Regler i denna tråd!
Diskutera/kommentera/debatera mer än gärna. Är du negativ mot ngt spel/inlägg, försök hålla ditt svar med en trevlig- men tydlig ton. Håll det glatt och det blir trevligt för alla!

Min förhoppning är att tråden kan komma igång och att den förblir levande.

Best of Luck,
Philjay
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+5), Lazlo (+50), Thuernman (+10), smak (+10), CalPrim (+10)

Senast redigerad av Philjay den 2018-06-05 klockan 11:37.
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat