Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-05, 23:56   #12
Lobo
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 957
Sharp$: 4965
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Sputnik2012 Visa inlägg
Hur beskriver man processen av ett värde-odds?

Låt oss säga att någon redan gjort bedömningen om utfallet mellan två lag genom att kolla tidigare möten, borta/hemma, nyckelspelare, skador/sjukdomar med mera ...
En trader.

Sedan kommer en annan person - en gambler - och gör en annan bedömning av matchen. Value Betting.
Kanske hittar något annat av värde som kan påverka utgången av matchen, något med egenvärde. Men det är denna persons åsikt, känsla, subjektiva uppfattning som ligger till grund för eventuell avvikelse som kanske inte Tradern i fråga lagt så stor vikt vid.

Och på detta sätt använder sig en sport betting person value betting för att hitta värde odds för att skaffa sig en edge, är det så man ska fatta och förstå processen?
Citat:
Ursprungligen postat av Sputnik2012 Visa inlägg
Det måste ju finnas andra sätt än "Value Betting" för om det skulle fungera att köra en sådan spel stil som ensam spelare, så skulle ju alla använda den principen som underlag.
Kolla på en dokumentär film om professionella sport gamblers i USA och dom går samman som team vid stora event när dom spelar med stora summor pengar.
Det verkar lite som du inte har greppat vad valuebetting är. Du har ändå beskrivit lite av hur det fungerar. "Value Betting" är när vinstchansen är bättre än oddset.

För att beskriva processen lite så kan man säga. Var gång vinstchansen är bättre än oddset spelar du. Var gång vinstchansen är sämre än oddset spelar du inte. Detta skulle man kunna kalla ett grundläggande teorem. I de flesta fall är chansen sämre än oddset och om du då inte spelar så sparar du pengar, liksom du tjänar pengar om du spelar när vinstchansen är bättre än oddset. Motsols skulle du förlora pengar i bägge fallen. Detta kan inga spelsystem rucka på.

Det du skriver om gamblern är ett sätt att ta ut valuebetting på. De allra flesta klarar inte av att skaffa sid edge mot en trader på det sätt du beskriver som gamblern gör. Det finns dock andra sätt leta valuebets på.
Lobo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat