Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-06, 15:41   #13
Sputnik2012
 
Sputnik2012s avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 711
Sharp$: 2706


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Tack Lobo jag förstår :-) Här är min ringa förståelse och åsikt:

Jag är ett frågetecken.
Många kanske använder sig av "Value betting" och bedömer olika faktorer som indikerar att ett lag har en bättre vinstchans, men det är ju subjektiv bedömning och behöver inte vara än rättvis bedömning.
Du kan ju läsa på forumet bland rookies att dom frågar eller talar om vilka faktorer dom ska ta hänsyn till när dom ska göra sin bedömning.

Kan föreställa mig att många använder sig av value betting men lyckas ändå inte få en edge, eftersom deras skicklighet inte prickar rätt mer än 50% som mest och vad säger att dom gör rätt bedömningar rörande vinstchans.

Här kan ju variansen vara missvisande och du kan ha en - strike ratio - över 52% och tro att du är vinnande, men efter 1000 placerade insatser kanske du har minus på kontot efter att plussat ett tag, men då återigen tro att du har lite varians åt det negativa hållet och att du snart kommer plussa igen inför nästa omgång av 1000 placerade insatser.
Man kan bli lätt lurad genom att använda "Value betting", som jag förstår det hela.

Ser du hur svårt det är att veta om du använder dig av "Value betting" på rätt sätt och att du lyckas hitta vinstchanser på rätt sätt som ger dig en positiv förväntan.
Det är ett himla hemlighetsmakeri om hur value betting går till för att öka vinstchanserna när du gör en subjektiv bedömning.

Har vetskapen om att Value betting fungerar eftersom jag plussar med min Sport Betting Service.
Och kan se att det finns professionella här.

MVH

Senast redigerad av Sputnik2012 den 2017-12-06 klockan 15:54.
Sputnik2012 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat