Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-10, 09:40   #1871
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 189
Sharp$: 57194
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av lou Visa inlägg
Ser att ni diskuterar hurvida man ska kunna spela andelsspel med reduceringsmöjligheter. Kommer det inte bli för lätt för de som lirar stora andelsspel? Förlorarna i detta fallet är ju smålirarna som aldrig kommer ha en chans på de stora summorna och utdelningen kommer ju sjunka enormt, vilket det redan har gjort med alla jävla andelsspel. Gillar att andelsspelarna är begränsade till matematiska system. Helst skulle det tas bort helt och hållet! Förstår inte tjusningen med andelsspel, fyfan va tråkigt, vill man inte vinna själv? Om man ska låta andra göra systemet förtjänar man inte att vinna ett skit. Finns ju ingen som helst känsla i att låta någon annan vinna åt en själv eller?
Problemet är väl när det gäller V75 och ännu mer V86 att de flesta spelare saknar spelkassor för att göra egna riktigt slagkraftiga system. Ska man ha realistisk chans att vara med och dela på pengarna vid en svår V86 omgång duger det inte med 500 kr system.

Sen blir det aldrig rättvist. Dom som har stora spelkassor har också större chans att vinna stora pengar. Dom som spelar reducerat har i längden större chans än dom som spelar matematiskt. Riktigt rättvist och man borde införa samma regler som på VM i V75. Då skulle alla V75 system som lämnades in vara på 192 rader. Eventuellt kunde man också begränsat det till max ett system per kund.

Riktigt orättvist är det väl när utländska spelsyndikat spelat med rabatt. Blir jackpotten riktigt stor nyårsafton lär det bli rejäl fart på dessa bolag i Tyskland, Finland mm. Då spelar Svensson med sin Harry Boy för 96 kr eller sitt lite större system mot stora syndikat i utlandet som en sådan omgång säkert kommer lämna in avancerade system som kostar hundratusentals kronor elle ännu mer. Ett sådant system har väldigt mycket större chans att ta hem miljonerna jämfört med Svenssons 192 raders Harry Boy .
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat