Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-10, 10:01   #1872
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av lou Visa inlägg
Ser att ni diskuterar hurvida man ska kunna spela andelsspel med reduceringsmöjligheter. Kommer det inte bli för lätt för de som lirar stora andelsspel? Förlorarna i detta fallet är ju smålirarna som aldrig kommer ha en chans på de stora summorna och utdelningen kommer ju sjunka enormt, vilket det redan har gjort med alla jävla andelsspel. Gillar att andelsspelarna är begränsade till matematiska system. Helst skulle det tas bort helt och hållet! Förstår inte tjusningen med andelsspel, fyfan va tråkigt, vill man inte vinna själv? Om man ska låta andra göra systemet förtjänar man inte att vinna ett skit. Finns ju ingen som helst känsla i att låta någon annan vinna åt en själv eller?
När jag försökt att matematiskt uppskatta den optimala systemstorleken på V75 har jag hamnat i intervallet 10.000 - 40.000 rader. Mindre system än så vinner för sällan för att det skall gå att räkna på någon slags avkastning. Det går naturligtvis, men tidsperspektivet blir längre än V75:s historia. Större system än så blir snabbt för kostbara eftersom utdelningen blir för låg alldeles för ofta, och 40.000 rader är ingen garanti att sätta alla rätt.

Om man endast spelar jackpotomgångar kan man flytta intervallet uppåt en bra bit. Om man med någorlunda bra precision kan säga när det blir låg utdelning och endast spela då kan system med färre rader nå långsiktig framgång.

Det här är ingen hokus pokus, utan det har de flesta spelare redan räknat ut. ATG har rent av i många kampanjer genom åren berättat detta för spelarna när de talat sig varma för att spela i "bolag", tillsammans med andra.

Det är därför man köper andelar. Reducerade system vinner inte per definition mer pengar än matematiska. Däremot ger de en dimension till i spelandet. Ett moment som gör det lite roligare. Men visst kan det vara så att en person med bra kunskaper om hur man reducerar ett system har en del fördelar i vissa typer av omgångar. Främst vad gäller att kunna styra insatsernas storlek, välja bort icke spelvärda rader etc.

Att göra streckspel lite svårare är dock inte alls så knepigt. Fler lopp med voltstart är ett bra sätt, men inte det enda.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat