Visa ett inlägg
Gammal 2017-12-27, 15:47   #40
Harletun
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 118
Sharp$: 1077

Innebandy 2012/13
Stats: 21 - 17 - 2
ROI: 129.23%
Vinstprocent: 55.26%

Standard

Haha en riktigt härlig fantasy-säsong som avslutas med två riktigt vidriga final-förluster på 4 och 10p vardera.

Trots stackat lag och scores på mellan 150 - 190p senaste veckorna så får man se sig besegrad med 4 points efter att mr high floor himself, Crabtree, avslutar med 0 poäng och i den andra ligan stod man sista veckan utan både AB och OBJ som WR och ändå så förlorar man på ett eget misstag i line-upen.

Vad som gör mest ont är att man ändå själv bidrog stort till förlusterna, valet av Gordon över Westbrook i ena ligan gav förlust och att bänka Tyreek Hill mot Chargers i första veckan av finalen i andra ligan visade sig vara avgörande, så man har verkligen ingen annan än sig själv att skylla på. (Även om jag lägger lite blame på Crabtree samt Freeman som hade ca 5 carries inom ett par yard och lyckas med 2 fumbles på två veckor )

Riktigt tur att det var juletid som gör att det finns annat att tänka på!


Som vanligt så var dessa ligor några av de mest roliga att lira i, även om jag såklart hoppas på att vi kan få igång ett annat tugg under säsongerna i framtiden. Självfallet förutsatt att folk vill detta, vissa föredrar ju att bara sköta draft och byta iite i line-up och är rätt nöjda med det också!

Gott nytt år på er så ska jag fila på hur två 2:a placeringar kan bli två vinster tills nästa år!
Harletun är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat