Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-19, 11:52   #12
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Bet365 har ett alternativ där man kan "stänga spel" innan dom är avgjorda. För min del så kan jag stänga detta spelet och få tillbaka hela min insats vilket jag nu gör.

Anledningen till detta är att jag ju lagt ett ytterligare spel på att Cobblestone ska bli turneringens mest T-sidade karta och det låter nu som att båda dessa spelen innebär samma sak.

Dvs. att kval + huvudturneringen räknas med för båda spelen. Bet365's support har väldigt dålig koll på detta och lämnar lite olika svar hela tiden vilket gör att det hela känns mycket osäkert. När det är "osäkert" så kommer ju bolaget göra den bedömningen i slutändan som dom själva vinner på.

Därför vill jag inte sitta med 2 maxspel som kan innebära exakt samma saker.

Jag stänger därför detta spelet som var till 11 gånger pengarna och låter det med högre odds (13.00) stå kvar för turneringen.

Ni gör såklart som ni vill om ni spelat båda. Mina rekommendationer är att endast behålla ett av spelen, har ni endast spelat ett så skulle jag behålla det oavsett vilket odds det är (7-13).

I mitt fall så kan jag välja om jag ska få behålla spelet till 11 gånger pengarna eller 13 gånger pengarna med samma insatser på båda och då behåller jag givetvis spelet till 13 gånger pengarna eftersom det ger mig mer vinst om spelet går in men jag får lika mycket tillbaka oavsett vilket jag stänger nu.

Snart drar vi igång och det ska bli jäkligt roligt!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat