Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-26, 12:43   #33
Spiritus
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 943
Sharp$: 2744
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Basse Visa inlägg
Tack för input.

Funderade länge på dreamstar rapida som ju vann senast. Hittade inga bra resultat från spår lång ut från vingen förrutom en vinst från just spår 8 - 2015.
jänkarbike förändrar ju förutsättningarna och Crebas kan ju ladda på rejält emellanåt.
Vid full laddning kan även den vara aktuell, om inte annat öppnar Crebas upp loppet för alla spurtstarka från sämre utgångslägen.

På Vårt Sharp tillsammans preliminära system är 5,6,8 och 11 just nu utanför systemet , men jag har preliminärt alla i sista avdelningen så utrymme finns för att öka på med dessa 4 i sjätte om man drar ned på strecken I sista
Jo, visst är det kul med alla i sista, men som jag skrev tidigare i tråden – så länge inte Erik Sting är favorit i sista får man vara tacksam. Läge att dunka in chansspiken.

Tycker det är mycket som talar för den. Bl.a. att den är kvar i Klass I, som han vann i 2015! Det kan man ju förstås vända emot hästen, men har man knappt startat på två år är det inte så konstigt. Kommer ihåg loppet på Skellefteå när han vräkte sig till seger från spår 8.

Nu är det Uffe upp i sulkyn, och perfekt spår för att ramla ner i slagläge utvändigt. Petter Lundberg och Jens Simoni lär kunna puckla på varandra rätt bra, med Uhrberg som joker invändigt. D.D's Perseverance är ett blötdjur med torskläge. Uptothe Chapel har ju varit bra, men senast såg den tråkigare ut. Mellby Fire kanske kan överraska förstås, men har ju sämre läge och är knappast en bättre häst för dagen än Erik Sting. Resten är storskrällar och har dåliga lägen. Jag dunkar nog på med hammaren, som sagt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Executive (+2), Basse (+2)

Senast redigerad av Spiritus den 2018-01-26 klockan 12:44.
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat