Visa ett inlägg
Gammal 2018-02-04, 13:22   #2
Calatan
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 755
Sharp$: 5416

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fetmats69 Visa inlägg
som jag anser som bra odds
Tack för tipset!

Bra steg att börja bokföra spelandet! Det är verkligen en av hörnstenarna om man vill ha kontroll och (eventuellt) bli en vinnande spelare i längden.

Det jag vill skicka med rent allmänt är väl att inte överskatta sin egen förmåga eller underskatta oddsen på marknaden innan man har hundratals bokförda spel som indikerar något annat. Oddset på marknaden är ju till allra största delen en sammanvävning av tusentals professionella analytikers och hundratusentals amatöranalytikers bedömningar av sannolikheten för olika utfall. Man måste ha väldigt mycket på fötterna för att kunna göra bättre bedömningar och hitta värde (positivt väntevärde) i sina spel.

Jag är verkligen inte någon expert på italiensk fotboll men såg att Juve saknar meste målskytten Dybala och offensiva mittfältarna Cuadrado och Costa som stått för 4 resp 5 assist. Alla tre är bland de fyra spelare i Juve som stått för flest nyckelpassningar hittills. Hur påverkar det offensiven?
Det är fyra lag i serie A som skapat fler avslut än Juve. Har Juve överpresterat eller är de vassare än övriga lag i offensiven? Även med sina tre vassaste offensiva kort borta?
Det är sju lag i Serie A som släppt till fler avslut mot sig än Sassuolo. Har Sassuolo underpresterat? Har de potential att inte släppa in flest mål i serien? Isåfall kanske det jämnar ut sig i längden och de släpper in mindre antal mål än de egentligen borde framöver?
Jag har inte en susning. Men det är frågor man bör ställa sig!

Med det sagt: Välkommen med fler rekar och lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)

Senast redigerad av Calatan den 2018-02-04 klockan 13:23.
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat