Visa ett inlägg
Gammal 2018-02-15, 21:05   #61
mwickholm
 
mwickholms avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Ort: Finland
Inlägg: 455
Sharp$: 2100
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Robsessed Visa inlägg
Har försökt reda ut med supporten på MrG angående deras gratisspel då jag inte fått på 2 dagar nu trots att jag spelat både NHL-hockey och OS-curling, men föga förvånande fick jag ju ingen klarhet av dem. De skulle skicka ärendet vidare sa dem. Kan ju hända att de avslutat kampanjen i förtid utan att meddela. Han i supporten prata något om att spelen måste läggas och avslutas samma dag för att de skall gälla. Låter dock som nonsens då jag inte gjort det när jag bettat på NHL. Verkar helt orimligt för övrigt då de flesta OS-marknader är på natten eller tidigt som fan på morgonen så svårt för gemene man att ta del av kampanjen isf. De skulle återkomma på mail så jag väntar... någon annan som varit i kontakt med dem angående detta?
Samma här. När kampanjen kom stod det klart och tydligt att spelen måste läggas och avgöras samma dag. Nu finns raden inte längre där, men ändå påstår det att det gäller. Dock chattade jag med dem även på tisdagen och fick då svaret att det är när man lägger spelet som har betydelse, det spelar ingen roll när det rättas. Jag har även fått gratisspel tidigare dagar utan att alla spel varit avgjorda.

Vi får vänta och se vad/om de svarar, det känns ju som att det vore ganska enkelt för dem att skriva ut precis vad som gäller. Skulle någon kunna lägga in regeltexten på svenska, för jag kommer inte in på andra versioner än den finska så kan jag jämföra om det står samma sak.
mwickholm är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat