Visa ett inlägg
Gammal 2018-02-26, 09:16   #7
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57032
Standard

Enligt travrondens intervjuer i tisdagstidningen sticker följande skoryck ut

Cantona America i avd 1 ska man rycka alla skorna på . Stort plus. Puro har inte bestämt sig gällande Shorthanded Jag.

Havbergs Viking i avd 2 barfota runt om. Plus. Multicam sulky på Harri K och ev jänkarvagn på Uddens Index.

Ingen intervju med Lövgren i avd 3 ännu men skoryck runt om på Harry H och Rocky Winner (plus på båda) och barfota bak nu på Kadett CD. Det aviseras bike på Sorbet.

Aviseras skoryck på hela 7 hästar i avd 4 så här blir det mycket jobb med barfotaanalyser. Eventuellt jänkarvagn på Helen Afrika dessutom.

Även i avd 5 aviseras skoryck på hela 7 hästar tidigt i veckan . Både barfota runt om och jänkarvagn aviseras t ex på Treasure Kronos. Även Ultimate Wine ska tävla barfota runt om som i fjor.

Hela sex hästar det tidigt aviseras skoryck på tidigt i veckan, bl.a. ska man troligen rycka alla skor på två av de hetaste. Erik Sting och Highspirit.

I avd 7 mest intressanta skorycken att Qahar QC ska tävla barfota fram och att man ska rycka alla skor nu på Coktail Fortuna. Master Crowe ska man rycka bakskorna på.

Sammanfattningsvis mer utrustningsändringar på lördag än vad det varit på hela året totalt och detta kommer sannolikt också ha stor inverkan på resultaten så slarva inte med utrustningsanalyserna denna omgång för att optimera chansen till 7 rätt.

Senast redigerad av olle den 2018-02-26 klockan 09:17.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat