Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-17, 07:57   #1
RizZla
 
RizZlas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Ume
Inlägg: 850
Sharp$: 718


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Post

17/8 Dagens Fotboll


Har hittat ett (två) intressant/a drag hittils.

Standard Liege gästas av Real Madrid ikväll och spanjorerna kommer med starkaste möjliga trupp förutom skadade spelare och startar matchen med:

Casillas – Arbeloa, Albiol, Ramos, Drenthe - Gago, Lass, Van der Vaart, Granero – Higuain, Benzema.

Jag har noterat att Liege har haft stora problem att hålla tätt i första halvlek i sina inledande 3 matcher i ligan. På hemmaplan har man spelat 2 matcher varav båda har betytt underläge i paus. 0-1 mot Zulte och 0-2 mot Lokeren. Idag heter motståndaren Real Madrid och räkna inte med att det blir lättare att stänga igen bakåt då I Mourinhos tidigare klubbar har han haft en vana att öppna offensivt mot sämre motstånd för att sedan kontrollera matchen efter 1-2 mål. Jag räknar med 0-1 eller 0-2 i paus. I andra halvlek görs säkert ett flertal byten och farten kommer att öka i Real Madrid då förmodligen Mourinho väljer att stoppa in Ronaldo, Canales, Di Maria med flera vilket borde resultera i flera mål i baken för Standard. Standard är dock inte ofarliga framåt och ett inte helt orimligt slutresultat kan nog skrivas till 1-3, 1-4.

Om 2 veckor börjar ligan för Real och det är tid att spela ihop laget och matchen kommer att tas på yttersta allvar från Mourinhos och Reals sida.

Mina spel än så länge är HT/FT Real/Real till 1.91 och Över 2.5 till 1.60 (Lite lågt odds men det känns mycket stabilt) Förmodligen faller det in lite poletter på över 3.5 mål också närmare matchstart.
__________________
Jojo..

Senast redigerad av RizZla den 2010-08-17 klockan 08:04.
RizZla är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat