Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-16, 14:17   #1
grobben
 
Reg.datum: aug 2011
Inlägg: 121
Sharp$: 2533
Standard

Hur får vi tillbaka publiken?


Tjenare!

Såklart är grundförutsättningar som bra sport och fulla fält intressehöjande men här kommer lite andra funderingar för att locka publik. Som det ser ut just nu är publiken helt förlorad vintertid men jag tror inte alls det är kört om vi börjar tänka lite 2018 och utanför boxen. Vissa förslag säkert katastrofala men vi måste ju testa nåt? Vad har ni för idéer som verkligen skulle kunna gå att genomföra. Jag kastar loss några "skjuta från höften förslag" direkt för att få igång det hela.


Fler banspel likt V3. Exempelvis Dagens Dubbel live där du får avvakta med hästarna i DD 2 tills efter DD 1 (om du har rätt i DD 1 såklart). Dagens Dubbel är ett oerhört populärt spel för såväl nybörjare, som medelsvensson och storspelare. Att få fördelar på banan skulle säker locka en del folk. Om omsätningen skulle rasa rejält pga dessa ojämna vilkor kan man testa livespel på någon annan spelform istället.

Flytta in en av stadens sportbarer till travbanan och jobba fram ett spännande samarbete som båda tjänar på. En egen "vinnardubbel" på banan. Rätt Champions Leauge resultat med spel på banans sportbar plus bäst spelat på kvällens "Champions Leaugelopp" på banan ger en storvinst!

Företagsduellen där 12 olika företag bjuds in till restaurangen och får varsin häst i t.ex. fem 12-hästarslopp. Poäng 1-12 i varje lopp. Flest poäng vinner t.ex. 5% i en häst eller guidning på stallbacken och tillhörande middag men tränare.

Samarbete eventpaket. Kombinera t.ex. Ishockey med trav+mat+hotell (till bra pris) samma helg i exempelvis Karlstad där arenorna ligger nära varandra.

Anställ en regionsutvecklare/banutvecklare som jobbar endast med att se nya möjligheter och samarbeten för att locka publik

Fler barnaktiviteter som gör att familjer kan komma iväg på ett enklare sätt. Gratis läxhjälp (ingår i entrén) om det finns någon lärare som tillhör banan! Blir inte många gånger på ett år om det finns några som rullar. (kanske lite väl utanför boxen men varför inte, gynnar eleven och gynnar banan som får en extra förälder? =). Andra förslag som ger mervärden för familjer att åka iväg på trav en iskall decemberkväll?

Loppisar verkar ha varit ett givande inslag på flera håll och kan säkert utvecklas ytterligare!

Senast redigerad av grobben den 2018-03-16 klockan 14:21.
grobben är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat