Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-22, 11:30   #38
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hållt låg profil på sistonne, har varit upp å ner med bettandet men har nu mer pending bets än någonsin.. De flesta är på "squad selection" till vm.

Vill tycka att det finns mycket värde i dessa outrights då bolagen är långsamma på att uppdatera oddsen och förmodligen inte följer presskonferancerna lika slaviskt som jag.

Frankrike:
Att få 2.0 på Giroud (i ett deschamps lag) är gratis. Bara en skada som stoppar deschamps från att ta ut giroud, oavsett speltid i Chelski.

Spanien:
Saul Niguez till 1.85 är väldigt trevligt, han har en del rutin från landslagsspel, han spelar i spanska ligan (vilket är viktigt för få chanser i spanska landslaget) och han är nr 2 som defensiv innemitt, efter Busqets som just nu är skadad.. Saul lär starta i träningsmatchen mot Tyskland imorgon.
Arrizabalaga som 3e målis känns också väldigt vass. fick den till 1.95.. det är han degea å reina som varit i truppen den senaste tiden och i träningsmatchstruppen så är han en av 3 målisar, vore oväntat om någon annan fick hans plats.

Sverige:
Lagt på K-J Johnsson till 1.75, han har varit 3e målis i svenska truppen under större del av VM Kvalet. Halmstadsonen sa själv i en presskonferans att om han bara håller sig skadefri så är en biljett till russland väldigt trolig.
Gustav Svensson till 2.0.. Va en del av truppen som slog ut Italien. Spelade 80 minuter.. absolut så va det för Johansson gick sönder och att Ekdal också va skadad. Men som det ser ut så kommer Svensson, som gjorde det grisigt bra mot Italien, vara med i 23 manna truppen!

England:
Hart till 2.0, hans rutin talar för sig självt.. Pearce som är WH assisterande tränare sa också att Hart förmodligen kommer ha en stor roll i VM.. Detta tyder 1) WH kommer börja spela Hart igen. 2) hans rutin (som Gareth Southgate tryckt på) kommer vara nyttig för de yngre målisarna...
Gomez: Lagt till 3.5 och 2.65. Har haft en bra säsong i Liverpool, varit skadad på sistonne men efter att Rashford hade lekstuga med trent så kommer Gomez avsluta på högerkanten.. Kan även spela mittback och då england lirar en 3-4-3 / 3-5-2 så har han störa möjligheter att komma med i truppen
Jones: lagt till 1.72.. är förmodligen given i startelvan ifall han hinner tillbaka i startelvan.. är också han som kan få Gomez att inte åka med, så liten hedge är detta.
Ox: lagt till 1.9.. varit en stor del av laget som kvalade in till VM. har sen sin tuffare tid i arsenal å svår start i liverpool krigat till sig en plats i laget, kanske inte alltid som startare men vi alla vet hur Klopp roterar. Given!
Young: kan spela både väsnter å höger, på mitten eller som back. Har rutin som få i englands landslag och med Bertrand som är skadad och spelar i ett defenssvit kasst sutton samt Rose som knappt spelar i Spurs.. Young har stor chans på startplats!
Loftus-cheek: lagt till 2.75, finns nu på 4x.. la i november då han spealde i landslaget samt va riktigt dominant i CP.. åkte sen på en skada å har precis börjat komma tillbaka.. Inget spel jag tipsar om just nu men han har chans till att åka med, dock behövs det nog skador från andra spelre innan loftus får åka.

Ska bli jäkla kul med VM i sommar, har ni några tankar om diverse länders trupper?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
perry (+5)
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat