Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-24, 09:15   #39
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Efter första träningsmatchen för de större länderna:

Frankrike, Giroud startade och målade. Han är given i truppen om inte skada eller sexskandal ala Benzema kommer upp..
Har även fyllt på med Dembele till 1.9 efter att han lirat 25 min.. han är på högerkanten bakom mbappe å tävlar mot thavuin och coman.. Thauvin har gjort det jättebra i ligan å coman är skadad å på g tillbaka.. Men världens fjärde dyraste spelare ngnsin borde ha en plats ifall han håller sig hel å får speltid i barca!

Spanien
Saul fick 45 minuter vilka han gjorde bra! känns fortsatt given i truppen. Kepa spelade ej, DeGea är väldigt given som startande målis. Reina å Kepa ligger tight bakom.. Ända som kan ställa till kepa bettet är om Rico (sevillas målis) går å slår ut bayern på egen hand.. Kepa rankar jag som andra måliis i spanska landslaget.

England
Oxen känns given i truppen.. Spelade hela matchen med hendo i mittlåset igår och gjorde det bra! Förväntar mig att både hendo och Oxen byts ut till nästa match mot Dier och Cook/livermore.
Joe Gomez Startade men fick gå av efter bara 10 min pga skada.. Mkt tungt för honom och hans vm-drömmar.. Vi får vänta på rapporterna om han kan vara med i nästa kamp om några dagar men annars är det i Liverpool han får vinna sin plats till VM.
Hart satt väntat på bänk och lär inte ha ngt i denna samling å göra. Hans rutin väger dock tungt!
Young hoppade in på slutet och gjorde det helt ok, hans plats i truppen beror nog mer eller mindre på om det kommer skador eller liknande, börjar tveka mer å mer på detta bet.
Loftus: ej med i landskamsptruppen och lär få det svårt att ta en plats.

Sverige
Ej spelat sin kamp än, lirar ikväll mot Chile. Janne Andersson kommer nog använda sig utav 80% av uttagna truppen i dessa 2 matcherna. Men startelven för ikväll är: Sveriges startelva
Kristofer Nordfeldt
Mikael Lustig, Victor N. Lindelöf, Andreas Granqvist, Martin Olsson
Viktor Claesson, Sebastian Larsson, Gustav Svensson, Emil Forsberg
Marcus Berg, Ola Toivonen

Vilka ger indikationer på att Gustav Svensson är med i diskussioner om en startplats i vm om johansson å ekdal fortsatt är skadade.

Senast redigerad av Philjay den 2018-03-24 klockan 09:17.
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat