Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-26, 16:30   #99
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 208
Sharp$: 57264
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tirich Visa inlägg
Självklart var jag förbannad och skrek å gapade när loppet gick, men i efterhand så var det ju ganska korkat att spika en kusk utan segrar under året och jag missade det helt då jag lade mycket kort tid på omgången totalt sett.

Synnerligen dåligt då jag i avd 1 gick helt på kusk där jag bara spikade rakt ut på Goop vs Lindgren och Hanna Lähdekorpi

Att det sen inte var någon topp-styrning i sista är vi nog överens om :-)
Problemet var att loppet var väldigt dyrt att heltäcka, dvs betala för så många som krävdes för att vara hyfsat säker på att överleva. Då valde jag att chansspika då hästen såg väldigt fin ut senast. Tyvärr hade jag inte räknat med att man skulle vara så passiva som man var utan göra allt för att hitta ett slagläge. Tror det varit toppchans från 2a eller 3e ut typ för hästen såg verkligen totalt obrukad ut. Men meningslöst att gräma sig trots att det blivit en grym vinst vid seger. Knappa favoriter som den var (vi pratar inte om någon jättefavorit) förlorar trots allt betydligt oftare än dom vinner. Skulle jag täckt upp det loppet hade det blivit alldeles för dyrt system, jag har inte alls samma muskler som betaltjänsterna när det gäller storlek på system och insatser . Men klart att det varit fint att satsa 1500-2000 och vunnit 220 000 typ som det väl blivit om man satt sjuan.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat