Ämne: MLB 2018!
Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-28, 10:48   #4
Emanresu
 
Emanresus avatar
 
Reg.datum: jun 2013
Inlägg: 773
Sharp$: 2869
Standard

Trevligt med lite baseball igen!

Jag har som vanligt tagit ut några utstickare för säsongen som jag tror kan överraska ganska rejält. Förra året var det Brewers som jag satte mitt hopp till och trots att dom överraskade så var det inte riktigt tillräckligt för att nå slutspel.

I år blir det istället San Diego Padres att vinna NL West (ja precis, den där med Dodgers) till 31x och att Chicago White Sox tar AL Central till 20x.

Padres har byggt om en del i laget och ser ut att försöka vara med bättre än man tidigare varit, då man bland annat har tagit in Eric Hosmer och tagit tillbaka Chase Headley. Carlos Asuaje har även han visat rätt bra form under Spring Training, åtminstone av det jag har sett. Naturligtvis är det ett långskott som heter duga, men jag tycker ändå att det finns viss chans att detta går in. Vi kan åtminstone säga att det finns bra med power i laget, så om inte annat så blir det kul att se dom spela och förmodligen lär det bli en del homeruns.

Chicago White Sox å andra sidan har valt att satsa på unga spelare. 4 av den ursprungliga tänkta starting rotation är mellan 21-25 år gamla och där Giolito ser ut att ha förbättrat det mesta av hans pitching, lite hårdare, lite bättre "swing" i breaking balls och curve balls. White Sox kommer att vara förbättrade i år, även om alla projections sätter dom på absolut sista plats i princip så tror jag ändå att dom unga spelarna kommer att lyckas överraska och visa alla andra att man behöver ta dom seriöst.

Som "backup-spel" har jag även White Sox över 70.5 wins och Padres över 71.5 wins som kan "täcka" upp en bra säsong även om dom inte vinner sina respektive divisioner (vilket återigen inte är särskilt sannolikt att dom gör, men inte så osannolikt som oddsen säger).

Vi får se när säsongen wrappas ihop, hur det har gått för mina lag det här året, men jag kommer oavsett se fram emot att se lagen spela!
__________________
Twitter: @EmanresuSharp
Emanresu är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat