Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-28, 13:25   #41
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

England Trist med Gomez skada, det finns dock en chans om han är tillbaka snabbare än förväntat samt får speltid igen.. men jag tror det spelet är dött tyvärr.. Att Jack Wilshere inte fick vara med i träningskamperna pga skada talar bara gott för mig, då finns det en liten liten chans att Loftus får haka på!
Oxlade prisades högt efter träningskamperna och har sin plats i vm truppen gjuten.. är bara skador som kan sätta stopp!
Young den förmodligen mest versatila spelaren i engelska backlinjen.. kan spela vänster,höger samt som ytter.. Fick ok med speltid och jag tror han startar i Englands första match i Juni. Ingen spelare jag gillar efter alla år av svan-dyk, men finns det värde så finns det värde!
Hart fick ingen speltid i uppehållet.. Dock så ryktas det att han kommer att börja stå i WH igen. Pope som är största konkurent fick inte heller ngn speltid och har därmed 0 landskamper i fickan.. Pickford och Butland är inte heller särskilt rutinerade, Hart kommer sitta på flyget till ryssland om han inte tabbar sig ordentligt i West Ham.

Spanien: Varken Kepa eller Reina fick chansen bakom stolparna under landskamperna, och de lär de inte heller få under VM om inte DeGea bryter ett par ben.. Kepa sägs dock vara 2a bakom DeGea och hans plats känns trygg for now! Det som kan sabba det är om Rico slår ut bayern med sitt Sevilla å gör årtiondetsmatch!¨
Saul fick 35-45 min i varje match. En spelare som coachen både gillar och vet vad han får.. Lär inte starta men lär sitta på flyget! Tack o bock!

Frankrike Att Giroud gör mål i landslaget är inget ovanligt. och detta gjorde han även detta uppehåll.. Stor chans på start, 95% sannolikhet att han sitter på flyget mot Ryssland!
Dembele har det dock tuffare.. Såg blek ut mot ryssland. Slåss med Mbappe, Martial, Lemar, Thavuin, Payet osv osv.. Han behöver en bra vår i Barca för att sno åt sig en plats!

Sverige: Karl-Johan Johnsson fick starta mot Rumäninen och gjorde väl inga superräddningar eller tavlor (målet går att diskutera). Janne sa innan matchen att han håller båda karlle och nordfelt före rinne. Han sitter på planet om han inte skadas!
Gustav Svensson startade i "a-lagets" träningsmatch. och lär väl vara bakom både Abbe och Seb i ryssland. men en trogen krigare som Janne gillar!

Island Jag slängde även in ett spel på Runnarsson i isländska truppen till 2.0, dök snabbt till 1.45 så jag ser det som en slagen lina.. är förmodad 3e målis i island.


Snart drar ligorna igång igen och jag kommer hålla koll på så många av dom som möjligt.. Skador öppnar för skrällar, jag är taggad!!
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat