Visa ett inlägg
Gammal 2018-03-31, 21:00   #1
jonassjoland
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Stockholm
Inlägg: 93
Sharp$: 1642

Jonassjolands Expertrekar
Stats: 71 - 79 - 3
ROI: 97.19%
Vinstprocent: 47.33%

Standard

2018-04-01 15:00 Hammarby - Sirius (Allsvenskan)


2018-04-01 15:00AllsvenskanHammarby vs Sirius X2 X2 FT 4 1.950
Bet365
Lördags kvällen är ung och Aston Villa förstörde lite av dagens spel med att enbart spela 0-0 mot Hull borta, detta var verkligen kvällen då 13 rätt var klar, men med den dåliga utdelningen så är det bättre att spara den tills det kommer en miljonutdelning. Aston Villa blev lördagens enda miss så nu hoppas jag på samma fina utdelning under söndagen. Hur ser Hammarby ut? Hur ska de klara sig i år? De börjar mot bottentippade Sirius hur ska de stå sig mot 30 000 grön vita supportrar, jag har en galen idé !

Hammarby
Som vanligt underbar publik, vandringen från söder till Tele2 arena fantastiskt.
Inmarschen med Kentas gamla låt får vilken supporter som helst att få rysningar....... Sen då!

Ny tränare som har ett riktigt Bajen hjärta i Stefan Billborn, så långt allt väl men det behövs också fotbollskunskaper för att kunna driva ett lag framåt i allsvenskan 2018. Hammarby modell 2018 ska driva bollen framåt och vara bollförande! Som jag ser det på deras trupp har de en riktigt bra spelare i Jiloan Hamad. Borges finns också men är lite överreklamerad samt en hårdjobbande Arnar Smarason som ska ligga och stötta i press-spelet.

Detta kommer inte räcka, när skador kommer är truppen tunn och det finns absolut ingen backup när detta händer.

Sportchefen Jesper Jansson gjorde ett genidrag och tog in Joakim Björklund det kan rädda Bajen från att helt misslyckas i år. Jag sticker ut hakan och säger att Joakim blir huvudtränare om inte till sommaruppehållet så direkt efter.

Man har också tagit in spelare som är över 30 som verkligen tror de kan tillföra något, detta är jag mer tveksam till. Truppen ser inte speciellt spännande ut och det man visade upp i Svenska cupen var mediokert och inget bra alls. Dock har man alltid stora förhoppningar på detta Hammarby och det beror mest på den fina publik de har och trycket de skapar, det är nästa lika bra som i de riktiga topplagen om inte bättre.

En plats bland toppfem är målet och att utmana om guldet.
Det är optimistiskt, jag tror att Hammarby kommer ligga runt 11-13 plats när säsongen är över, tyvärr.

Sirius
Är laget som klarar sig kvar med spelare som har blivit ratade av andra klubbar, varit skadade eller är unga och är på väg upp men ingen vågar satsa på dem riktigt i allsvenskan.

Jag skulle vilja påstå att Sirius har två tränarna i Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf som jag rankar som absolut toppfem i Sverige. Skulle inte dessa två herrar stå vid rodret så skulle inte Sirius ligga i allsvenskan och klara sig kvar 2017.

Nu bygger man nytt igen och det är en riktig rejäl makeover man gör inför 2018.

Tyvärr har Elias Andersson skadad sig och det var en viktig kugge i det nya lagbygget. Nu är viktiga kuggar Moses Ogbu, Philip Haglund och Oscar Pehrsson samt mycket duktiga målvakten Joshua Wicks.

Truppen är tunn och man klarar inte för många skador på de spelare som varit i hetluften förut.

Sirius kommer att spela ett 4-2-1-3 spel som gör att när de möter
trebackslinje kan få lite tryck på dem i uppspelsfasen och på så sätt få till erövring högre upp i plan. Att tro att Sirius blir det lag som kommer att föra spelet, så kan man glömma det. Här är målet att vara kvar i allsvenskan ännu en säsong.

Sirius blir ett lag på nedre halvan men de kommer överraska många lag och de kommer med lite tur klara sig kvar.

Runt 10-14 plats är en logisk gissning när man summerar säsongen.

Att tänka på
Hammarbys stjärnförvärv Erkan Zengin och Nikola Djurdjic missar den allsvenska premiären mot Sirius på söndagen, skriver klubben på sin webbplats.
Pappersexercisen har dragit ut på tiden, som Hammarby uttrycker det.
I Djurdjics fall handlar det om att arbetstillståndet ännu inte är klart, medan Zengin inte är spelklar eftersom hans tidigare turkiska klubb Eskisehirspor ännu inte godkänt övergången.

Sirius kan ha viktiga kuggar borta, som Philip Haglund och vi vet sedan tidigare att Elias Andersson inte kommer spela.


Spel

Hammarby-Sirius X2 är ett spel där de flesta tror att Hammarby tar årets första trepoängare. Jag tror att Sirius kommer att klara minst en poäng i denna match. Odds på X2 är just nu hela 1,92 på Bet365

När det gäller Europatipset så är en tvåa ikväll bara streckad till 11% och krysset till 21% här är Hammarby alldeles för stora favoriter.

Spela på Bet365 och få Se bonus här

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
CalPrim (+5)
jonassjoland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat