Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-01, 19:07   #4
CalPrim
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3419
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jonassjoland Visa inlägg
Jag hoppas också att jag har fel för Bajen ska vara i allsvenskan och det för den fantastiska publiken ( du) och stämningen. Sen är ni värda att få vara topplag men det kan man inte bli med en trupp när man tar in spelare som uttalar sig
" jag vill inte komma till Hammarby när jag är 34-35 och slut" killen är ju 33.
Sen måste man inse att det är 2018 det går inte att tro att man kan spela brasse fotboll i allsvenskan 2018 om man inte kanske är Östersund.
tränare i allsvenskan
Billborn är en fantastisk tränare observera att jag tycker det, men det är ungdomstränare inte tränare för ett allsvenska lag som vill slåss i toppen ( tyvärr ) han ska vara kvar i Bajen och lyfta ungdomar inte träna A laget.

Jag tror mycket på Jesper som sportchef och kan han få jobba i två -tre år i lugn och ro så kan det finnas ett hopp i framtiden för topp fem placeringar. Jag hoppas också på Hammarby men som rekare måste jag tänka logiskt. Håller tummarna med dig i eftermiddag.
Hoppas inte du känner att jag sågade allting för jag håller med i mycket kring oss. Nackdelen med Bajen är att lugn och ro tyvärr inte existerar utan så fort vi förlorar 3-4 matcher ska någon sparkas (bra långsiktigt tänk..). Hoppas dock som dig att Jesper och Billborn för den delen får chansen på riktigt.

Sen får vi ge Zengin att han ville inte komma hem när han är 34-35 o är slut utan han kommer hem vid 33 och kan leverera en säsong

Ditt logiska tänk är det inget fel på. Jag var inne på X:et innan och nu i efterhand hade det varit rättvist. Vi var inte bra innan 3-1 och det fungerar inte att förlita sig på straffar.
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat