Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-09, 21:13   #3
jonassjoland
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Stockholm
Inlägg: 93
Sharp$: 1642

Jonassjolands Expertrekar
Stats: 71 - 79 - 3
ROI: 97.19%
Vinstprocent: 47.33%

Standard

IF Brommapojkarna gjorde en Dalkurd


Ikväll blev det ännu en skräll när IF Brommapojkarna gick vinnande från sin hemmapremiär. Otroligt starkt gjort. Det går inte att vara topplag om man ska spela annorlunda och efter hemmalaget som BK Häcken gjorde ikväll. Som bästa lag på pappret måste man göra matcher oavsett hemma eller borta. Detta är lite Andreas Alm dilemma han är annars en bra tränare. Blev i alla fall rätt att Eric spelade och visade att det var fel att han inte blev uttagen i första matchen. Häcken var ju galet heta tre utvisningar.

MFF - AIK var en bra match men det var inte så bra som man kan förvänta sig att det ska vara mellan två så bra lag. Konstigt att MFF tar över när man får en utvisad. AIK var klart bättre än väntat. Mycket kamp och lite spel från båda lagen. MFF har en målvakt som inte håller hög klass. Sen hur kan man som mittback vara så klumpig som Brorsson var ikväll?

Mina livespelningar ikväll var katastrof det är konstigt när det väl går bra ett par dagar kommer det plötsligt en riktigt dålig dag och man får börja om igen.

Nu är det toppmatch imorgon och för den som vågar så är det fantastiska odds att Liverpool ska klara x2. Manchester City måste framåt. Det kan passa Liverpool. Dessvärre har jag lite farhågor att Manchester city kan vända. Det skulle bli en fantastisk match men jag ser gärna Jürgen total fotboll som vinnare. Blir att fundera hur men ska lägga spel.

Championship imorgon och många bra matcher att titta på. Nu gäller det att höja nivån jämfört med denna dåliga kväll.
jonassjoland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat