Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-12, 08:40   #47
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Liverpool lyckades tillslut vinna med 5-1 mot city, galna siffror som kanske inte riktigt motsvarar matchbilden i match 2. Men att liverpool gör 5 mål på 2 matcher och city bara lyckas skjuta 3 skott på mål på 2 matcher visar att rätt lag gick vidare. City är Europas bästa lag och det ska mycket till att slå ut dom, domslut + skicklighet va melodin denna gång. City fick 1 mål emot sig (1-0 i första) som va offside på mittplan samt att de borde fått ett mål i andra precis innan paus.

Anyway, glad som fan att Liverpool gick vidare! Roma + Juve gjorde också fantastiska insatser, Roma att slå ut barca trodde man inte efter 4-1 på camp nou... Sen att Real får en 50/50 straff i matchens sista spark är helt fel. Domaren Oliver som jag haft mkt disslike under senaste åren har noll, absolut NOLL, taktkänsla. Man tar inte en 50/50 straff i sista sekunden i en CL kvart.

Fyllde på Joe Hart till VM-truppen på coolbet till 1.65.. andra sidor har sänkt till 1.1-1.3.. har nu allt för mkt pengar på att den stilige britten ska få sitta på planet till ryssland. Men efter att han har fått börja stå i WH igen och gjort det bra så känns han safe..

Portland Blazers vilka jag hade ett långspel på lyckades tillslut vinna sin division i sista matchen.. detta efter att ha torskat 4a irad inför sista, å konkurenterna vann x-antal i rad innan sista... som tur va möttes de sista matchen och Portland lyckades vinna med 9 bollar Puntos.

Är rätt lugn med spelen nu då jag har mkt annat rullande. Men lite ska man nog kunna trycka in.
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat