Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-24, 13:28   #1
Anonym
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Bethard.com - VARNING!


Vill varna för spelsidan Bethard.com. De är inte seriösa och kommer försöka stjäla dina pengar. Jag har ett konto som jag använt några månader, vann en del spel på Champions league och Premier league och saldot gick upp till över 20 000kr.

När det var dags att ta ut så blev jag ombedd att skicka in addressbevis, kopia av mitt kreditkort och ett id-kort. Skickade in alla dessa och fick mejl om att de var godkända.

Hörde inget mer och väntade sen länge på mitt uttag, men det kom aldrig. När jag sen försökte logga in stod det "expires 2116-12-22".

Kontaktade supporten för att kolla vad som händer de sa då att mitt konto var under utredning och att de skulle återkomma. Det gick lång tid, de återkom aldrig.

Istället kontaktade jag dem själv igen och nu säger de att jag misslyckats med att verifiera mitt konto och att de inte tänker öppna det igen.

Jag har aldrig varit med om något liknande. Gjorde allt dom bett och fick det godkänt. Ändå var de inte nöjda. Riktigt skämt till bolag. Uppenbart att de enbart är ute efter att stjäla kundernas pengar.

Kommer givetvis anmäla dem, men vill varna andra för att hamna i samma sits.
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat