Visa ett inlägg
Gammal 2018-04-25, 10:12   #52
Philjay
 
Philjays avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 649
Sharp$: 3798


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Allez Allez Allez.. We conqured all the Europe, we never gonna stop...

Vilken match av Liverpool igår! Tyvärr så gav vi 2 mål till Roma sista 10 vilket va riktigt onödigt men men det luktar final! Absolut, Roma gjorde det mot barca bara 2 veckor sedan, men klarar dom av att göra det 2 gånger ? Med risk på jinx så säger jag nej!

Oxen gick ut skadad, såg ut som en skada som håller honom borta minst ett par månader. Sålde av mitt Oxen till vm spel till knapp vinst på 300kr.. Sjukt att bolagen inte stänger av Cash-out möjlighet på skadade spelare.. Detta va mitt andra spel jag stängde, tyvärr är båda spelare som spelar i Liverpool (Ox+Gomez).
Frågan är vem som kommer ta Oxens plats. jag satt å räknade på mittfältare lite och just nu är det endast Hendo och Dier som är givna, å båda dom är 2 sittande lirare som inte bör lira samtididgt. Vi har Loftus, Wilshere, L.Cook, Livermore & Shelvey som alla knackar på flygplans dörren då Oxen + Lallana är skadade.

Jag tror Loftus samt Wilshere (ifall 100% hel, om han kan vara det??) är de 2 som är närmast platsen då de har lite liknande spelstil som ox+lallana.. Livermore,cook å shelvey är mkt mer defensiva. Iofs så lär dom spela 3-4-2-1 / 3-1-4-2 så det är mer sittande spelare de kommer behöva?

Anyway, loftus till vm har sjunkt till 1.83-2.1 på flesta ställen, unibet sitter på 3.0
jag nyper även livermore till 4x (finns till 5x på skybet men det bolaget dissar jag gärna).

BoL
Philjay är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat