Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-11, 20:08   #20
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av pelleplutt Visa inlägg
7,5 bästa jag har sett iallafall det ligger mellan 7-7,5. Jag Håller med om Ringostarr treb skulle han få framspår så har jag svårt att se honom förlora faktiskt. Det är klart att bold eagle som han var förra elitloppet i första heatet så är han svår att hålla emot. Jag tycker iallafall Ringostarr är en underskattad häst. Absolut i toppen av eliten. han visade sig redan i Halmstad och sedan 1.08,3 tid bakom propulsion och gick lika gott i mål. Han fick aldrig chansen i prix damerique och prix de France gjorde han ett bra lopp tog in på bold eagle och propulsion medans belina josselyn var för bra.


Han är mer gynnad av kortdistans än någon av de andra, 7,5 är ok men mer tycker jag att propulsion och bold eagle odds är ett skämt. 2,7ggr och 4ggr. Har 0 feeling för propulsion i år att det är lägre än Ringostarr är fel.

Håller helt med och Ringostar Treb är som du säger en hårding som klarar alla distanser och underlag, samt positioner. Eller hur var det nu - gillar väl ej dödens - någon som vet? Jaja, ingen vinner från dödens i årets Elitlopp, det kan jag sätta vad som helst på... Tycker 7.5 ggr på RT är riktigt bra - vilken annan häst har visat samma form som denne nyligen? Två heat skall inte vara något problem, heller - detta har han visat förr. Ex. i Lotterian. Nej, för min del blir det 1000 kronor vinnare på Ringo till 7.5 ggr nu. Kanske lite till i slutändan - går säkerligen att få uppåt tio-tolv ggr av någon galning på Betfair!

En sista betraktelse - Ringostar Treb var ej trött i mål på Åby, utan såg i alla fall ut att lätt kunna gå fem hundra meter till, i liknande tempo. En helt sjuk uppvisning som var i klass, om inte värre, än det Bold Eagle visade upp i försöket i fjol. Kan JR bara bibehålla kusens form så behöver han inte förbättras ens, kan till och med vara lite sämre och ändå vinna Elitloppet, så sinnessjukt bra var han i senaste loppet!

Ringostar Treb, fram och baklänges!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat