Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-11, 22:52   #1982
hatten1
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
I år ökar prispengarna för svenskt trav med runt 25%. Dessutom är det färre hästar än förut, så det är lättare att vinna prispengarna också. På auktionerna i höstas fanns det massor av hästar som inte blev sålda. Det är inte så dyrt att hitta en häst med hyfsad stam, även om det allra mest eftertraktade är vansinnigt dyrt.

Men ja, att äga häst är dyrt, liksom det är dyrt med husbilar, fritidshus, skidresor och medlemskap i golfklubben.

Dels verkar inte pokalåret bli uppfyllt, att döma av Solvallas tilldelning, liksom flertalet storbanor, istället för 180mkr i prismedel och uppfödermedel, ter det sig som att 90mkr delas ut.

Framförallt är det högst tveksamt varför ATG ska ha kommentatorer på tävlingar när banorna har egna, och behövs det verkligen SÅ många "experter" i studion, tillför dom så mycket spel att det är motiverat?
Samt är det spelsäkert hur dessa "experter" får stå och orera , alltför ofta utan bättre insikt än public vinnarspel/streckspels utfall.

Samt i nämnda fallet med "H2H" racet på valla, är det tveklöst befogat att påtala det fullständigt vansinniga i upplägget, dessa pengar kunde ha använts långt bättre, på ett otal olika sätt och vis.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Knutman (+25)
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat