Visa ett inlägg
Gammal 2018-05-11, 23:15   #1983
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Dels verkar inte pokalåret bli uppfyllt, att döma av Solvallas tilldelning, liksom flertalet storbanor, istället för 180mkr i prismedel och uppfödermedel, ter det sig som att 90mkr delas ut.

Framförallt är det högst tveksamt varför ATG ska ha kommentatorer på tävlingar när banorna har egna, och behövs det verkligen SÅ många "experter" i studion, tillför dom så mycket spel att det är motiverat?
Samt är det spelsäkert hur dessa "experter" får stå och orera , alltför ofta utan bättre insikt än public vinnarspel/streckspels utfall.

Samt i nämnda fallet med "H2H" racet på valla, är det tveklöst befogat att påtala det fullständigt vansinniga i upplägget, dessa pengar kunde ha använts långt bättre, på ett otal olika sätt och vis.

Håller helt med. Mången gånger är kommentatorerna och "experterna" på banorna mycket mer pålästa än de så kallade "proffsen" som sitter i studion. Självklart orkar och kan inte dessa hålla fokus under 6-12 timmar som det kan bli ibland. Känns lite som om man skapat en nisch där x antal medarbetare kliar varandra på ryggen och blir kvar i mången år utan egentlig uppbackning från oss spelare.

Finns vissa som jag har respekt av och det är främst Widman, grym på att hitta kusar i värmning och provstarter. Hultmans velande kan vara kul och trevligt men inte hela tiden, men han är i alla fall ganska genuin. Forsgren är stabil. Men håller helt med att när de är uppemot tre i studion och två, tre på stallbacken, ja då går det för långt...

Detta jippolopp som skall köras, vem har initierat detta och hur kan man enkom bjuda in två hästar till ett speedwaylopp? Har vi inte sett nog utav dessa meningslösa tvåhästarslopp som inte ger ett skit till varken spelare, entusiaster och/eller de hästägare som inte ens är tilltänkta och inte ens får chansen att deltaga? Blir väldigt godtyckligt från den som bjuder in kusarna till detta lopp. Det är det självklart även till andra inbjudningslopp men där är det så mången kusar så att uppvisade resultat blir viktigare än namn...

Prissumman skall vi inte ens nämna - hur fasiken kan man lägga så mycket penningar på ett totalt meningslöst lopp som inte lockar publik och/eller hästägare? Två hästar på rad i ett och ett halvt varv - spännande? Inte för mig, i alla fall... Vad menar de egentligen att detta jippo skall ge förutom de deltagande ägarnas plånböcker?
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat